Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

szukam tytułu pewnego filmu science fiction,nie pamietam za to tytułu,chodzi w nim mianowicie o to ze kosmici atakuja ziemie i doprowadzają do jej upadku a było to spowodowane tym ze ludzie experymentowali na kosmicie i on umarł ale przed smiercia wyslał sygnał do innych kosmitów a ci zaatakowali ziemie,w tym filmie z...

więcej

Nie mysle tutaj o Bergmanie.
raczej o tytulach takich jak:

Noi Albinoi
101 Reykjavik
Uno
Jonny Vang
Hawai.Oslo
Fucking Amal
Elling
Zakochani widza slonie
Buddy.

Znacie wiecej podobnych "swiezych" filmow z POLNOCY.

kiedys oglądalem film który byl o wiezieniu i tam im do żolądka jakieś urządzenia wrzucali i po przekroczeniu jakiejś lini ich paraliżowalo.
prosze pomórzcie i napiszcie jaki to byl film.

chce zrobic sobie małe podsumowanie, a wszystkiego nie pamiętam

Szukam tutułu filmu. Australijski. Kiedyś podobno istniał jako " Pedagogiczny romans" lub " Romans pedagogiczny". Nie jestem pewna. W każdym bądź razie opowiada o romansie młodej nauczycielki, greckiego pochodzenia (zaręczonej z innym i tuż przed swoim ślubem) z uroczym uczniem (Nick??). Za chiny nie pamiętam kto grał....

więcej

oglądałam kiedyś film na polsacie i nie mogę sobie tytułu przypomnieć a chętnie bym obejrzala jescze raz wiec moze ktos by pomogl?;D

(film amerykański)
w filmie chodzi mniej wiecej o to ze dwie przyjacółki pojechały na wakacje do jakiegoś kraju gdzie za narkotyki dostaje sie duza odsiadke. pozanly tam takiego...

Czy i jaki film zmienił Twoje życie? Podaj tytuł filmu lub gatunek, możesz odpowiedzieć tak lub nie, możesz odpowiedzieć dlaczego, możesz odpowiedzieć lub nie-decyzja należy do Ciebie.....

Zapraszam na http://pl.youtube.com/watch?v=4JrabRdvhvE Bawcie sie dobrze<LOL>

Mam ogromną ochotę obejrzeć jakiś film katastroficzny. Więc sprawdzałem, jakie w tym roku weszły. Oto wyniki poszukiwań:
http://www.filmweb.pl/szukaj/film?q=&type=&genreIds=40&startYear=2007&endYear=20 07&startRate=&endRate=&startCount=&endCount=&sort=TEXT_SCORE&sortAscending=false

Ale co gorsze, ten film też nie...

więcej

szukam filmów mjących minimum trzy odsłony co byście polecili