Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiepsko pamiętam ten film, nawet go nie oglądałem tylko kiedyś czytałem gdzies opis. Tytuł jest chyba podobny do szkoły uczuć.. Film jest o jakiejś szkole, która uczy miłości albo spotykania się czy cos w tym stylu. Wszystko się chyba dzieje w gronie młodzieży. Pomóżcie ;]

Pamietam. że główna częsć akcji działa się w lesie. Był tam jakiś obcy który jako swą gółwną broń posiadał małe smiercionośne rozgwiazdy. Rzucał nimi w ofiarę a te pochwili ożwywały i wgryzały się w ofiarę, ich nogi się wbijały w klatke piersiową itd.Końcówka filmu pokazuje nam mysliwego, któremu nikt, nie wierzył w...

więcej

film powstał podejrzewam w latach 2001-2004 z tymze jest zrobiony w klimacie lat 70'.przedstawia on 24h z zycia obozowiczow gdzie glownym motywem jest zdobywanie milosci na tym obozie.klimat podobny do teledysku HELLOGOODBYES:)jeden z urywkow to jak typ na motorze goni kolesia ktory iegnie i na ulicy nagle SNOPEK...

a wiec na początku filmu wiszą dwie kobiety na drzewie jedna niezyje z zyletka w reku rozcietym brzuchem i nacietym sznurkiem a druga zywa z blizna na brzuchu

tyle wiem :)

jeszcze wiem ze ponoc film na faktach i opowiada historie jak koles wiezil gdzies w lesie dwie kobiety

nie znam tytulu nie wiem co to...

Znam prawdziwy scenariusz do tej części!!! Będzie ona zupełnie inna niż książka!!! Harry Potter w skutek źle wypowiedzianego zaklęcia zamieni się w kozła ofiarnego. Tym samym zakocha się w nim Hermiona. Ron tym samym postanowi zostać homoseksualistą i zakocha się w Hagridzie. Dumbledore popełni samobójstwo, bo jego syn...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

jest to film o 2 ldzi którzy maja się pobrać i na slubie panna mloda poznje jakaś babke i zakochuje sie w niej z wzajemnoscia.jest to stosunkowo nowy film ma góra rok.

W filmie Remember the Titans, na końcu jest scena pogrzebu. W scenie tej najpierw nucony jest a później zaśpiewany jest cudowny kawałek... Czy wie ktoś może jak się on nazywa?

Witam. Oglądałem jakiś czas temu bardzo dobry film ze znanymi aktorami amerykańskimi w średnim/starszym wieku. Fabuła opierała się na całkiem nieźle wykonanym pomyśle reżysera, a mianowicie: małżeństwo w starszym wieku spędza spokojnie swoje ostatnie dni w szpitalu(domu opieki). Żona nie pamięta nic z przeszłości,...

Czy wie ktoś z Was, kiedy będzie premiera "Pokuty" na DVD. (Chodzi mi o wydanie angielskie).