Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

sceneria lat 60 , chyba 4 albo 5ciu chlopaków - kolegów przemierza dluga droga do jakiegos miejsca gdzie lezy ciało . byl taki motyw w filmie ze oni szli po torach na jakims wysokim wiadukcie i dwóch o mało co nie przejechal pociąg . pozenij przechodzac przez mokradla obsypały ich pijawki jeden mial je w majtkach .......

więcej

Film byl kiedys emitowany na tvp , bardzo dawno ... , w filmie jakiś człowiek ktorego goni policja , przemierzając polowe ameryki, spieszy sie na poród swojej żony , pod koniec rozbija się on o buldożery ... , tyle pamiątam , może znacie tytul tego filmu ?

i wiekszosc filmow lyncha, to takie niby kino dla ambitnych:)

Jaki jest wasz ulubiony motyw muzyczny z filmu. Wypowiedzcie się !!!!

film oopiwada o chlopcu ktoery nieakceptowany przez rowiesnikow zaprzyjaznia sie z grupa skin heads potem jeden z przywodcow chyba wychodzi z wiezienia i wlasnie tylko tyle wiem akcja toczy sie chyba w angli moze londynie prosze opomoc z gory dzikuje.

Brat, przyjaciel, kolega? a także mąż i ojciec ? jeden z najbardziej uzdolnionych perkusistów młodego pokolenia ? odszedł tak nagle. Miał 23 lata.

W Decapitated grał od samego początku, do tej pory wraz z nim zarejestrowaliśmy pięć płyt, zagraliśmy setki koncertów, przeżyliśmy dziesiątki przygód.

Był wybitnym...

1 roczna etiuda!
zapraszam do ogladnięcia!
http://www.youtube.com/watch?v=DcncOyn3Afg

Kiedys slyszalem o takim filmie : po pustyniach ameryki jezdzil czarny pickup nawiedzony przez jakiegod demona. I ten pickup w taki charakterystyczny sposób wyskakiwał spod ziemi i zabijał, spychając z jezdni inne pojazdy. i moje pytanie brzmi - czy ktos kojarzy ten film? on jest z przelomu lat '80 i '90. nie wiem...

Jakie filmy sensacyjne moglibyście mi polecić. Może coś w rodzaju (Strzelec 2007)Czekam na odpowiedzi. Z góry dzięki!

Witam....

Do wszytskich, ktorzy chcieli kupic sezon 1 na DVd- nie kupujcie !!!!

Box jest wydany tragicznie - otz niema zapowiadanego pilota 70-minutowego - oraz - NIEMA ORYGINALNEJ SCIEZKI AUDIO ani anpisow - JEST TYLKO POLSKI LEKTOR !!!!