Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedyś wydawało mi się że kultowy to po prostu bardzo dobry, bardzo lubiany film, ale jak się dowiedziałem że taka szmirowata Piła też jest kultowa to sam już nie wiem :)
Czy ktoś może mnie oświecić??

Wlasciwie to tak po prostu jakie sa wasze opinie na temat calego tego pomyslu? Na temat filmu?

Potrzebuje obiektywnej opinni krytyka filmowego , lub miłośnika , co do najlepszych filmów świata. Napisałem maila do servisu w "pomocy" ale jeszcze nie dostałem odpowiedzi. To bardzo dla mnie wazne .
Czy ktoś mógł by mi pomóc ?? potrzeba mi tylko 10 tytułów.
Jeżeli ktoś może mi pomóc to niech tu odpowie, a wyjasnie...

więcej

Tlem dla filmu sa jakies rozgrywki futbolu amerykanskiego. Jakis chlopak z niepewna przeszloscia staje sie gwaizda druzyny, ale gdy na jaw wychodzi jego przeszlosc (nie pamietam, co dokladnie- moze byl w wiezieniu) to odwraca sie od niego druzyna, a dziewczyna sie na niego obraza (ona byla jakas barmanka czy czyms,...

Co polecacie ? chodzi mi o filmy :
*Horrory
*Thillery
*Komedie (romantyczne,obyczajowe,kryminalne...)
*Dreszczowce
*Animacja
*Inne

Założyłem ten temat aby każdy kto szuka filmu ciekawego , to mógłby tu wejść i przeczytać sobie i wybrać który może sobie obejrzyć ... który filmweb'owicze polecają (czyli my...

Od lat bez owocnie przeszukuje internet szukając punktu zaczepienia bez skutku.

Lata 80te piękna klasyczna konwencja amerykańskiego filmu sci-fi znani aktorzy klasy B nie pamietam już konkretnie kto.

Film którego tytułu poszukuje opowiadał historię buntu robotników (górników) którzy zacheceni niebezpieczną ale...

więcej

polecam film nie czas na łzy,polecam tez klub singlopolis.pl, pozdrawiam

Witam,
szukam starego filmu, gdzieś okolice roku 1995. Dużo szczegółów nie pamiętam gdyż dzieciak wtedy ze mnie był, ale pamiętam akcje, końcową gdzie dobry koleś (biały) ścigał skazańca (czarny), to nie był jakiś tam pościg, a to dlatego, że kolesie "wskakiwali" w telewizory i walczyli w miejscu, którego obraz był w...

więcej

Mam wielka prośbę czy ktoś może zna tytuł i może mi pomóc w kwesti kreskówki która była przed paroma laty wyświetlana bądź w telewizji Polonia 1 albo TV4. Bajka było o lwie "Simba Król Puszczy" czy jakoś tak. Nie chodzi mi o "Króla Lwa" ale kreskówke. Jeśli komuś coś zaświtało
proszę o odp.

Witam. Szukam śmieszne filmy typu. SuperSamiec, 40-letni prawiczek czy Chłopaki z sąsiedztwa. Jestem Laikiem (że sie tak wyrażę) w tego typu filmach. Moją Pasją są Horrory, ale chcę powiększyć swoje hobby oglądania(nie tylko horrorów) :D

Pozdrawiam.