Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jakie jest twoje zdanie o Viva la Bam i Jackass
wg. mnie jest zafajniste...

Mały placyk otoczony kolorowymi ściankami zbitymi z desek.Podłoga to ubity piasek ,miejsc siedzących może z 20, na krzesłach pozbieranych po okolicznych domach i barach.PLachta rozciągnięta ,obok małe głośniki,śmieszny struszek -"władca obrazu".To on 3 godziny przed seansem wywieszał liste filmów.Zpach kawy i palonych...

więcej

Komuś przyszło na myśl, by założyć temat o tym, jajką muzykę chciałoby się mieć na swoim pogrzebie. A nie przyszło wam nigdy do głowy, by na waszym pogrzebie zapodać zbitkę scen z waszych ulubionych filmów, takie best of? Moje best of przedstawia się tak:

"2001: Odyseja kosmiczna" - wielobarwne plamy i błyski,...

Czy jest wśród nas ktoś, kto zajmuje się tłumaczeniem oryginalnych tytułów filmów na język polski? Jeżeli nie to może jest ktoś, kto wie dla czego niektóre są tłumaczone słowo w słowo inne są tak tłumaczone, że nie wiadomo o co chodzi, a jeszcze inne są wogóle nie tłumaczone?

Czy ktos moze pamieta bajke - klasyk o kogucie??
Kogut ten wedrowal w mundurze byl jakims weteranem.
Podruzowal z przyjaciólmy i z jakiem zawinietym w hustke
i przywiazanym do patyka. Pamietam ze na koncu z jajka
wyklul mu sie syn. Czy moze ktos pamieta tytul bajki??

Please :P Pozdrawiam

Aneo21

PROSZE O POMOC!! jak napisac scenariusz do filmu, który powinien trwac
jakies 10 min.?
mam go kręcic z kolegami wiec nie moze byc w nim niewiem jakich efektów, zeby dało sie zrobic samemu, taki amatorski filmik.. wymyslilismy ze bedzie to jakis thriler/ horror bo ciekawsze bedzie.. ale pomózcie plsiki.. nie mam...

Jak się nazywa piosenka z "Grease" w której jest kawałek z klaskaniem?

"Ekipa"
Film jest animacją krótkometrażową z muzyką rockową. Opowiada
o muzykach próbujacych zaistnieć jako zespół.
Głównym wykonawcą ,animatorem,rezyserem jest Dawid Żurawski.
W filmie znajdują się oryginalne piosenki zespołu "Egipt".
Rodzaj animacji : kreskówka

23 min 13 sek...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pamietam ze bylo jakies laboratorium i tam stworzona taka masc lub cos takiego ze jak sie nia posmarowalo to bylo sie niewidzialnym. Glowny bohater sie nia posmarowal i zdolnosci wykorzystywal do zlych celow.