Czy dragon ball Af to ściema??
moim zdaniem to jest wymyslone przez wszystkim ch chco mówisz ze są nowe poziomy i wrogowie zapewne nei ma af a wy jak sądzicie
Chciałabym abyście zajęli stanowisko dotyczące naszych filmów. Większość jest mocno (prze)reklamowana(?), na jakie filmy warto iść, jaki rodzaj filmów wychodzi Nam najlepiej?
Wydaje mi się, że komedie romantyczne są bardzo udane. "Tylko mnie kochaj", "Nigdy w życiu", to najlepsze przykłady. Co sądzicie o pogoni...
Bardzo dawno temu widziałam w telewizji film, chyba produkcji australijskiej. Historia uczniów, którzy wybierają się autobusem szkolnym na wycieczkę i zostają porwani przez grupę zamaskowanych napastników. Potem uciekają im przez pustkowia i zasadzają się na porywaczy. Z uczniami jest nauczycielka, którą chyba grała...
więcejOglądałem ten film dawno. Pamiętam o rzeczy wspomnianej w tytule i o tym, że gdy przyjmowali poród to jeden z żołnierzy sobie nakładał prezerwatywy na ręce. Coś mi się kojarzy z "Bitwą o Anzio" ale nie jestem pewien. Proszę o pomoc.
Potrzebuję pomocy. Cały czas w głowie mam dwa obrazy z jednego filmu, który dawno temu oglądałem ale nie moge sobie nic przypomnieć oprócz tych obrazów. Jest to film science fiction jakiś. Przedstawie te sceny które pamiętam:
1. Ktoś przychodzi do faceta jakiegoś i ten facet załatwiając interesy uprawie seks przy...
Potrzebuję pomocy. Cały czas w głowie mam dwa obrazy z jednego filmu, który dawno temu oglądałem ale nie moge sobie nic przypomnieć oprócz tych obrazów. Jest to film science fiction jakiś. Przedstawie te sceny które pamiętam:
1. Ktoś przychodzi do faceta jakiegoś i ten facet załatwiając interesy uprawie seks przy...