witam
najlepsze filmy ktorych tematem glownym jest cierpienie (w jakielkowiek postaci) wedlug was
potrzebne mi to na mature
z gory dzieki
Kilka lat temu oglądałam w telewizji film, chyba amerykańskiej produkcji. Treść była w skrócie taka: dziewczynki w strojach "nocnych" - jakieś takie piżamohalki :-) w białym kolorze, poszły na kroca na jabłka(?) do sąsiada, którego nb. się bały. Facet przydybał jedną na drzewie, ale ta, podświetlając twarz latarką i...
więcej
Witam!
Mam z kolegami fajny pomysł na film. Ogolna koncepcje juz mam ale brakuje mi kilku spraw. Ogolnie to tak: Film opowiada o losach niewidomej fryzjerki z miesciny Kotun (dobrze przeczytaliscie...niewidomej) o imieniu Michalina. Posiada ona swoj salon fryzjerski itp. Mamy juz miejsce pomysl. Ale za cholere nie...
znacie jakies filmy ktore maja muzyke godna polecenia? (chodzi mi tutaj o cos w stylu przekretu lub requiem dla snu)
Witam!
Chciałabym abyście zaproponowali filmy (o różnej tematyce, nie koniecznie miłosnej)które można obejrzeć z partnerem w Walentynki. takie filmy, które sprawią, że ten dzień będzie wyjątkowy
hej!
hmmm... moja dziewczyna potrzebuje scen z filmow, na ktorych przedstawiony jest mózg - chodzi nam o sceny bardziej 'poetyckie' niz te z filmow splater czy gore - sceny takie jak np. w Kafce, Pi czy Iluminacji. prosilibysmy o liste tytulow. tymczasem pozdrawiam i dziekuje za odzew.
szynszyll
Witam.
Poszukuję tytułu kreskówki. Oglądałem kiedyś dokument o początkach erotyki w kinie. Pokazywano tam fragmenty czarno białej przedwojennej (pierwszej?) pikantnej kreskówki. Fabularnie wyglądało to tak, że główny bohater obdarzony przyrodzeniem monstrualnej wielkości poruszał się używając go, jako trzeciej nogi....