Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

witam

najlepsze filmy ktorych tematem glownym jest cierpienie (w jakielkowiek postaci) wedlug was

potrzebne mi to na mature

z gory dzieki

Kilka lat temu oglądałam w telewizji film, chyba amerykańskiej produkcji. Treść była w skrócie taka: dziewczynki w strojach "nocnych" - jakieś takie piżamohalki :-) w białym kolorze, poszły na kroca na jabłka(?) do sąsiada, którego nb. się bały. Facet przydybał jedną na drzewie, ale ta, podświetlając twarz latarką i...

więcej

Witam!
Mam z kolegami fajny pomysł na film. Ogolna koncepcje juz mam ale brakuje mi kilku spraw. Ogolnie to tak: Film opowiada o losach niewidomej fryzjerki z miesciny Kotun (dobrze przeczytaliscie...niewidomej) o imieniu Michalina. Posiada ona swoj salon fryzjerski itp. Mamy juz miejsce pomysl. Ale za cholere nie...

znacie jakies filmy ktore maja muzyke godna polecenia? (chodzi mi tutaj o cos w stylu przekretu lub requiem dla snu)

użytkownik usunięty

Witam!
Chciałabym abyście zaproponowali filmy (o różnej tematyce, nie koniecznie miłosnej)które można obejrzeć z partnerem w Walentynki. takie filmy, które sprawią, że ten dzień będzie wyjątkowy

Potrzebuje się z Tobą skontaktować. Mama parę pytań odnośnie filmów wojennych. Moje gg to 6297851

hej!

hmmm... moja dziewczyna potrzebuje scen z filmow, na ktorych przedstawiony jest mózg - chodzi nam o sceny bardziej 'poetyckie' niz te z filmow splater czy gore - sceny takie jak np. w Kafce, Pi czy Iluminacji. prosilibysmy o liste tytulow. tymczasem pozdrawiam i dziekuje za odzew.

szynszyll

Witam.
Poszukuję tytułu kreskówki. Oglądałem kiedyś dokument o początkach erotyki w kinie. Pokazywano tam fragmenty czarno białej przedwojennej (pierwszej?) pikantnej kreskówki. Fabularnie wyglądało to tak, że główny bohater obdarzony przyrodzeniem monstrualnej wielkości poruszał się używając go, jako trzeciej nogi....

więcej

Bardzo potrzebuję piosenki z filmu p.Machulskiego "Vabank II". Czy ktoś może przesłać mi ją?

Japoński generał na białym koniu dowodzący oddziałem, kanibali, walczący z amerykanami i pewnym plemieniem na którego czele którego stoi były amerykański żołnierzna.
Z góry dziekuję za okazaną pomoc i pozdrawiam.