Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Potrzebuję pomocy. Cały czas w głowie mam dwa obrazy z jednego filmu, który dawno temu oglądałem ale nie moge sobie nic przypomnieć oprócz tych obrazów. Jest to film science fiction jakiś. Przedstawie te sceny które pamiętam:
1. Ktoś przychodzi do faceta jakiegoś i ten facet załatwiając interesy uprawie seks przy...

film stworzony jakos w latach 2000/2001/2002/2003/2004:)jest to jakby jeden dzien z jakiegos obozu(film amerykanski)film jest nowy ale zrobiony jakby byly lata 70'.jedna ekipa probuje ocalic świat przed kometą, jeden koles probuje wyrwac jakas panienke, jeden moment z filmu to taki ze koles uciekal przed harleyem i na...

więcej

No własnie , nigdzien nie moge znalezc tej opcji.

http://www.filmweb.pl/Odwet+1990+o+filmie,Film,id=30350

Gdzie mogę zakupić ten film ? Czy ktoś może mi pomóć ? Szukam go już długo. Mój email: jaspp@wp.pl.
Pozdrawiam

Film ten oglądałem dosyc dawno gdzieś 15 lat temu jak byłem mały. Kojarzę tylko że jego bohaterem był młody chłopak bardzo ambitny robiący karierę (coś związane z ekonomią). Pamietam taką sytuację jak on pracował na dwie zmiany rano chyba w pralni a później na drugą zmianę przebierał sie w windzie w garnitur i szedł do...

więcej

Jakiś rok temu oglądałem film na TCM z lat chyba czterdziestych(jak znam życie dalej go tam puszczają, ale ja już nie mam TCM). Film opowiadał o kobiecie która dowiedziała się że mąż ją zdradza. Była tam taka scena jak dzwoni chyba do tej kochanki, a ona chyba siedziała wtedy w wannie, albo coś takiego, była to raczej...

więcej

Szukam filmu z jackiem chanem, w ktorym walczył z wojownikiem ninja w wysokim pałacu. Kiedyś miałem ten film pod tytułem "komando ninja". Bardzo proszę o tytuł tego filmu

użytkownik usunięty

wiem ze to nie tu powinnam:D:d ale wiecie potrzebna dla siorki ksiazka streszczenie rozdzialu TRZEJ ELEKTRORYCERZE to sa bajki robotow staśka lema:D plissska;d

jaki jest tytul filmu o kolesiu ktory jest w okazji uprawainia seksu ale sie okazuje ze nie ma prezerwatywy i sklepy sa pozamykane i on musi jakos zdobyc zabezpieczenie:) jak sie nazywa ten film?

Pamiętam że jeszcze niedawno był minimax zamiast zigzapu. Czasami gdy moja mlodsza siostra oglada tam bajki chce mi sie smiac bo puszczaja jakies beznadziejne. Pamietam ze jak ja bylam mala lecialy o wiele fajniejsze np. tom & jerry na cartonetwork, opowiastki z krypty na minimaxie, bajka z psem jako detektywem o...