Moze z 5 lat temu albo i dalej widzialem chyba na polsacie horror sc-fi z ktorego pamietam to iz jakas zaloga statku rozbila sie na planecie ktora zamieszkiwal naukowiec wraz ze swoja corka. Na tej planecie dzialy sie dziwne rzeczy. Wydaje mi sie ze jakas ekipe poprzednia zabil potwor i ten naukowiec chce aby oni...
ma film, który opowiada o losach szczęśliwej rodziny: matki ojca i trzech synów. Wszystkie dzieci oraz matka cierpią na hemofilię. W trakcie filmu dowiadujemy się, ze na świat ma przyjść kolejny malec i że najstarszy chłopiec ma AIDS. Rodzi się kolejny chłopiec, już bez hemofilii, a dziecko chore na AIDS powoli staje...
więcej2006 rok się skończył i chciałbym wiedzieć jakie były wasze ulubione filmy z tamtego roku...piszcie tutaj na forum, ale byłybym jeszcze bardziej wdzięczny, gdybyście weszli na mojego bloga(ponizszy link) i oddali głosy na wasze ulubione...
Jaki był tytuł tego filmu?Nie tak dawno była ta jego premiera... Głośno o tym było,rzecz poruszała temat polskich emigrantów.
Ludzie, pomóżcie! Od jakiegoś czasu próbuję sobie przypomnieć tytuł filmu, a dokładnie komedii z lat 80-90 (chyba). Jest mi BARDZO POTRZEBNY!! Jak dobrze pamiętam to była fajna komedia o dwóch kolesiach, którzy wyjechali, chyba na wakacje, do domku na plaży. Dobrze sie bawili do momentu, kiedy znajdują trupa(albo...
Zanim pojdzie do nieba musi znalezc kobiete, ktora go kocha. Na koncu filmu rodzi dziecko (dziewczynke).