Ten film był w tym albo poprzednim roku na Polsacie. To była komedia a tytuł składał sie z imienia i nazwiska głównego bohatera (chociaż nie jestem pewny). Z tego co pamiętam z koleś szukał swojej rodziny. Nie wiem czy czasami jego wędrówka nie była transmitowana w radiu. Pamiętam scene jak główny bohater znalazł coś...
więcej
witam kiedys ogladałem film na TVP 1, film byl dosc poźno, tytuł filmu to imie i nazwiasko glownego bohatera, młodego chlopca, ktory przyjazni sie z innym, jest taki motyw ze ten jego przyjacie zabił mu matke niechcacy zucajac ja pilka od bejsbolu ???
POOMMOCY
pamietacie z tv moze taki film, w ktorym zawsze na zegarze ktory sie cofal albo przesuwał do przodu była 22 cos tam a skonczył sie tak ze jedna z bohaterek sie przypieła kajdankami do unieruchomionego w potoku martwego goscia i pokazali na koncu szkielet
jest blondynka i brunetka i kłoca sie o faceta ktorego ktoras...
kiedys ogladalam na tvp1 film o chorej psychicznie na psychoze maniakalno-depresyjna Lori.bylo tez tam cos takiego ze ona zabila dzieci w przedszkolu a potem popelnila samobojstwo.czy zna ktos tytul filmu?
jak znajdziesz strone filmu to u gory <obok plakatu> pisze dodaj do ulubionych i po prostu w to klikasz ;) to samo jesli chodzi o uzytkownikow i aktorow - zawsze w tym samym miejscu ;)
pozdr
http://www.smog.pl/wideo/5808/gore_-_tu_zobaczysz_rzeczy_kt%F3re_s%B1_najgorsze/
Gdzieś tak w 1:45 jest taki demon, (wcześniej wychodzi nawet z TV) czy fan horroru wie z jakiego on jest filmu? :D
Moj temat maturalny to "Dzielo literackie a jego filowa adaptacja" Zamierzam do tego temaatu uzyc ksiazek S.Kinga: "Miasteczko Salem" "Sztorem stulecia" "TO" oraz "Sklepik z marzeniami".
Jednak do kazdej prezentacji potrzebne jest motto na ktorym opierac sie bedzie cala prezentacja. Czy ktos ma pomysl na takie...
Nie wiem jakiej produkcji, nie pamiętam aktorów, nie wiem z jakiego roku...
Akcja toczy sie w Kanadzie przyszłości.
Kobiety, które w jakikolwiek sposób weszły w konflikt z prawem - jeśli są płodne, umieszczane są w specjalnych ośrodkach, gdzie są szkolone jak być dobrą kobietą rozpłodową. Następnie umieszczane są w...
Witam. Szukam filmu który leciał dosyć dawno chyba na dwójce albo jedynce..opowiadał o człowieku który został wywieziony na Syberię.Był on wieziony w strasznych warunkach..ludzie prawie leżeli jeden na drugim, przymarzali do siebie i umierali z wycięczenia..Jednak po kilku latach udało mu się uciec z obozu i powrócić...
więcejWitajcie. Mam pewien problem. Ostatnio rozmawiałem z pewną dziewczyną która zaproponowała żebym kiedyś do niej wpadł i obejrzymy wspólnie jakiś film - najlepiej jakiś romans bo stwierdziła, że będzie miły nastrój. Nie mamy ustalonego konkretnego terminu ;) Chcę Was się poradzić jaki film polecacie. Bardzo liczę na...