Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Może, jest ktoś w stanie polecić, lub wskazać dobry film, poruszający tematy dziennikarstwa, bądź w którym to filmie bohaterem jest dziennikarz, a tłem świat dziennikarski...z góry dzięki za jakiekolwiek przykłady :]

Sąlata sześćdziesiąte, małe miasteczko,dla rozrywki
organizowane są zawody. Ten, który najpóźniej wyskoczy
z pędzącego auta ku urwisku - wygra.Tak zginął ojciec....
I przychodzi jako duch uratować swojego syna.Przyjeżdża
na motorze z facetem w czarnym długim płaszczu.
Ratuje go.Ukazuje się też swojej...

Wpisujcie tu tytuły najstraszniejszych horrorów o upiorach.Tylko nie piszcie mi typu The Ring bo one mnie wogule nie straszą:-) To do dzieła!

Film jest o grupie mlodych ludzi ktorzy z tego co pamietam chca nagrac razem plyte pozniej jest taki motyw ze jeden z nich ma wypadek na motorze i jest sparalizowany. Jest tez wsrod nich jakis narkoman ktory potem wraca do nalogu. NIEPAMIETAM JAKI JEST TYTUL HELP!!! Z GORY DZIEKI!

Ten film był w tym albo poprzednim roku na Polsacie. To była komedia a tytuł składał sie z imienia i nazwiska głównego bohatera (chociaż nie jestem pewny). Z tego co pamiętam z koleś szukał swojej rodziny. Nie wiem czy czasami jego wędrówka nie była transmitowana w radiu. Pamiętam scene jak główny bohater znalazł coś...

więcej

witam kiedys ogladałem film na TVP 1, film byl dosc poźno, tytuł filmu to imie i nazwiasko glownego bohatera, młodego chlopca, ktory przyjazni sie z innym, jest taki motyw ze ten jego przyjacie zabił mu matke niechcacy zucajac ja pilka od bejsbolu ???

POOMMOCY

pamietacie z tv moze taki film, w ktorym zawsze na zegarze ktory sie cofal albo przesuwał do przodu była 22 cos tam a skonczył sie tak ze jedna z bohaterek sie przypieła kajdankami do unieruchomionego w potoku martwego goscia i pokazali na koncu szkielet

jest blondynka i brunetka i kłoca sie o faceta ktorego ktoras...

więcej

kiedys ogladalam na tvp1 film o chorej psychicznie na psychoze maniakalno-depresyjna Lori.bylo tez tam cos takiego ze ona zabila dzieci w przedszkolu a potem popelnila samobojstwo.czy zna ktos tytul filmu?

jak znajdziesz strone filmu to u gory <obok plakatu> pisze dodaj do ulubionych i po prostu w to klikasz ;) to samo jesli chodzi o uzytkownikow i aktorow - zawsze w tym samym miejscu ;)
pozdr

http://www.smog.pl/wideo/5808/gore_-_tu_zobaczysz_rzeczy_kt%F3re_s%B1_najgorsze/
Gdzieś tak w 1:45 jest taki demon, (wcześniej wychodzi nawet z TV) czy fan horroru wie z jakiego on jest filmu? :D