Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Czesć. Jestem wielkim fanem twórczości Stanisława Bareji. Nie dawno dowiedziałem sie, że po nakreceniu 3 odcinków kontynuacji "Alternatywy 4", 'Dylematu 5", produkcja została zawieszona. Podobno z przyczyn p o l i t y c z n y c h. Czy ktos wie jaka jest prawada.

W jakim filmie zobaczyliście najlepsze efekty specjalne? Mi się podobały w Władcy pierścieni cz.II aż ciarki w kinie mi po plecach przeszły gdy bili się o Helmowy Jar(czy jakoś tak).Fajne efekty były też w Silent hill.

Właśnie jestem świerzo po lekturze 29-go zeszytu serii "Thorgal" i uważam, że jest to z pewnością najlepsza część od baardzo dawna. Czy nie uważacie, że wspaniałą rzeczą byłoby przeniesieie na ekran ej cudownj serii? Może serial - może coś w stylu "Roibina z Sherwood" z Michaelem Praedem... ważne jest, by udało się...

Cześć. mógłby ktoś mi pomóc? Nie wiem jak się dodaje ciekawostki, aktorów itp. do bazy. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję.

Znacie może tytuły filmów na podstawie których napisano książki?? (oprócz "Stowarzyszenia Umarłych Poetów" oraz "Zagubionych")
Bardzo jestem ciekawa czy jest tego więcej :)

dzisiaj zamierzam isc na babel (dopiero) mam wrazenie ze nie bede zalowal

Może, jest ktoś w stanie polecić, lub wskazać dobry film, poruszający tematy dziennikarstwa, bądź w którym to filmie bohaterem jest dziennikarz, a tłem świat dziennikarski...z góry dzięki za jakiekolwiek przykłady :]

Sąlata sześćdziesiąte, małe miasteczko,dla rozrywki
organizowane są zawody. Ten, który najpóźniej wyskoczy
z pędzącego auta ku urwisku - wygra.Tak zginął ojciec....
I przychodzi jako duch uratować swojego syna.Przyjeżdża
na motorze z facetem w czarnym długim płaszczu.
Ratuje go.Ukazuje się też swojej...

Wpisujcie tu tytuły najstraszniejszych horrorów o upiorach.Tylko nie piszcie mi typu The Ring bo one mnie wogule nie straszą:-) To do dzieła!

Film jest o grupie mlodych ludzi ktorzy z tego co pamietam chca nagrac razem plyte pozniej jest taki motyw ze jeden z nich ma wypadek na motorze i jest sparalizowany. Jest tez wsrod nich jakis narkoman ktory potem wraca do nalogu. NIEPAMIETAM JAKI JEST TYTUL HELP!!! Z GORY DZIEKI!