Czy ktoś wie jak zdobyc ten film?? Jest z lat 50 i nie wiem gdzie mogłabym go znaleźć, a chciałabym zrobić z niego prezent gwiazdkowy dla mojej mamy :)
Za kilka tygodni Święta Bozego narodzenia,dlatego chciałabym obejrzeć kilka takich"świątecznych" filmów jak np. To właśnie miłość,oczywiscie nie muszą to być komedie romantyczne. Co byście mi polecili?
Chcialbym zobaczyc jakie znacie tytuly filmow tematyka COLLEGE, HIGH SCHOOL, IMPREZY, PALENIE ZIOŁA, WYRYWANIE PANIENEK...:]to moje propozycje
oczywiscie Amercian pie wszystkie czesci
Van Vilder-wieczny student
RoadTrip-ostra jazda
EuroTrip
How High
Old School
Big Party
To nie jest kolejna komedia dla...
Szukam tytułu utworu i wykonawcy ( KORN ???? ) z zajawki TVN o emisji TOMB RIDERA -LARA CROFT kolebka życia - z góry dziękuje
Mam kilka szczątkowych informacji, który jakoś wygrzebałem w swojej pamięci, a więc:
Film opowiada o rannym żołnierzu, który trafia do jakiejś kliniki, gdzie zakochuje się w ładnej pielęgniarce z wzajemnością. Wydaje mi się, że ów żołnierz miał gangrenę, a niemal pewien jestem, że jeździł na wózku. Czas akcji to...
Film jest produkcji szweckiej albo norweskiej
Koles budzi sie po wieczorze kawalerskim goły w windzie z prezerwatywa w tyłku :D i caly czas powatarza mu sie ten dzień. I caly film on probuje dotrzec na swoj slub. gdzie "pierre" mu w tym przeszkadza tylko tyle pamietam. Peosze napiszcie jak ktos kojarzy jak sie ten...
było sobie dwoch kolesi w akademiku jeden ktory nie mial problemow z wyrywaniem panienek (jest to troche grubszy chyba rudy lekko piegowaty mozna go kojarzyc z kilku filmow jak mial jakies 13 lat) i ten chcial pomoc zeby ten drugi "zaliczyl"i zamawia mu prostytutke wczesniej go zamyka w szafie...w czasie jak ma sie...
Witam.
Szukam tytułu filmu który kiedyś oglądałem urywkami, pamiętam troche co tam się działo, mam nadzieje że ktoś skojaży i pomoże:
Film był o jakimś kolesiu (rasy białej) który został wrobiony w narkotyki (chyba ukryli w jego kanapie i nasłali policje (niewiem czy niewrobił go jakiś policjant) ), w filmie były...