Nasuneło mi sie to po filmie Życie za smierć "
Gdzie widac było dziewczyne która miała białka zamiast oczu, kiedyś dawno temu był taki horror z dziewczyna która też tak miała była w towarzystwie owczarka niemieckiego , moze ktoś wie jaki tytuł
- film w którym ludzkość zeszła do podziemi , stary i tez :( tytułu nie...
Film jest produkcji szweckiej albo norweskiej - komedia
Koles budzi sie po wieczorze kawalerskim cały goły w windzie z i caly czas powatarza mu sie ten dzień. I caly film on probuje dotrzec na swoj slub. gdzie "pierre" mu w tym przeszkadza tylko tyle pamietam. Prosze napiszcie jak ktos kojarzy jak sie ten film nazywa...
ostatnio staralem sobie przypomniec(niestety bez rezultatu) tytul pewnego filmu ogladanego przeze mnie moze i 10 lat temu ( byl kiedys chyba dwa razy na TVP2) czy polsat(??).
jedyne co pamietam to ze akcja chyba dzieje sie w niedalekiej przyszlosci. glowny bohater skazany za cos czego nie zrobil zostaje zeslany na...
o 21.30 wczoraj na TVN leciał jakiś film z M.Douglasem i viggo mortensenem? tam coś było że Douglas kazał zabić swoją żonę itd itd... nie wiecie jak nazywa się ten film?
byl taki film gdzie gosc dostal kubek na mocz do badania a on do niego nasrał. akcja toczyla sie w gorach to komedia byla
pomocy
pozdro nara
szukam tytulu piosenki z czolowki do filmu aniol ciemnosci
jakby ktos znal to bylbym wdzieczny
albo jakiejs dobrej strony gdzie to moge znalez bo w goglach nie moge
pozdro i z gory dzieki
narqa
Film oparty na komiksie Franka Millera opowiada prawdziwą historię. W bitwie pod Termopilami trzystu elitarnych spartańskich żołnierzy pod wodzą króla Leonidasa broniło Grecji przed najazdem perskiej armii króla Kserksesa. Bitwa, mimo że przegrana przez Greków, miała zainspirować całą Grecję do sprzymierzenia się...
... tytułów, tytułów, tytułów... Niezaleznie od daty produkcji... Myślę tu np. o czymś na kształt "Idiotów" Larsa Von Triera, "Szalonych" Jana Švankmajera, etc. Będę wdzięczna za pomoc! Pozdrawiam ciepło, a.
lubisz harrego to WSPOMOZCIE SZMARAGDOWA REWOLUCJE: http://hp.imro.pl/petycja/ I PODPISUJCIE PETYCJE