Co myślicie o gwiazdach muzycznych, które starają się zasłynąć również na dużym ekranie? Czy sprawdzają się w tej roli? (bo w końcu parę już spróbowało)
Witam.
Napewno czekaliście kiedyś na jakiś film, miał ciekawe zwiastuny, ale gdy go obejrzeliście stwierdziliście,że to była kaszana.
Zdarzyło się to wielokrotnie, ale najbardziej zapadła mi w pamięci sprawa z przed kilku dobrych lat. Chodziło o "Power Rangers";)... A wy na jakim filmie byliście najbardziej...
Wiem że to nie na temat ale szukam w internecie ksiażki do ściagniecia"Pamietnik Narkomanki"Jesli ktos zna link prosze o odpisanie na moje gg:7237857 lub e-mail:beza123@buziaczek.pl lub tutaj na forum.Prosze o szybkie odpisanie:P
Zapraszam do obejrzenia oraz do dyskusji na temat tegoż filmu
http://www.tvtom.pl/kompromis/audio/zly.avi
Film opowiada o wielkim uczuciu między żoną a kumplem pewnego gangstera. Kiedy ten dowiaduje się o tym postanawia ich zabić. Ludzie szychy pewni ze zabili kochasia odbierają dziewczyne i umieszczaja ja w burdelu. Bohater prubuje ja odnalezc i mu sie to udaje lecz dziewczyna na koniec filmu umiera.
W głowie mi swita ze...
Film ukaże się dopiero latem 2007 roku. Właśnie ukazał sie trailer.
Kiedy ukaże sie kolejny trailer ?
Potem kolejny i kolejny ??? Kiedy będzie można zobaczyć jakis spot albo clip ??? Jak wygląda ta cała procedura ??? Może jakiś znawca wypowie się jak to standardowo wygląda ???
Właśnie oglądam sobie reklamę tego filmu i zastanawiam się czy warto kupić dvd, czy ktoś może ocenić ten film?
szukam filmu z andzrzejem grabowskim widziałem tylko kawałek mieszka z żoną gdzies na wsi wykorzystuje ją do prac domowych np.cięcie drzewa ona się buntuje ucieka no ją szuka jeżdząc ciągnikiem i tyle