witam ogladalem kiedys film o dwoch braciach ktorzy zabijali bandziorow
to byla jakas parodia bo oni jak ich zabijali to sie modlili przy tym
pamietam tez ze dolaczyl do nich pozniej policjant gdy sie dowiedzial ze oni to robia
byl jeszcze taki motyw ze jednemu odstrzelili palec
uzywali tez jakichs srodkow...
facet kupuje sobie komputer... bierze go do domu...
otwiera nad klawiatura butelke szampana, ktory rozlewa sie na klawiature... od tej pory komputer jakby ozywa...
Oglądałam niecały rok temu film w TVP(?) i nie pamiętam tytułu.. A najgorsze w tym że.. Nie znałam żadnego z jej aktorów..
film jest o:
Dziewczyna (dojrzała), jest bardzo zwariowana.. Wydaje furę pieniędzy na ubrania, świeczki i..JEDWABY.. Po śmierci swojego ojca- bardzi znanego piosenkarza (co grał na gitarach...
Kiedys bardzo dawno ogladałam film, nie pamietam kto w nim grał, anie jaki tytuł z rakiego roku kompletnie nic :( Jedyne co z niego pamietam to, ze była scena w której chyba kobieta poszła do baru i spotkała tajemniczego mezczyzne, on zaproponował jej zeby na kartce zapisała nazwiska osób, które chciała by zeby...
Ogladalam ostatnio film o 16-letniej dziewczynie z dzieckiem mieszkala z mama i mlodsza siostra.Poszla do nowej szkoly i tam poznala sie z nauczycielka ktora nie mogla zajsc w ciaze.Pozniej ona mowi swojemu chlopakowi ze maja dziecko idzie do szkoly dla matek nie wiem jak film sie konczy.Glowna bohaterka miala na imie...
więcej
Film jest produkcji szweckiej albo norweskiej - komedia
Koles budzi sie po wieczorze kawalerskim cały goły w windzie z i caly czas powatarza mu sie ten dzień. I caly film on probuje dotrzec na swoj slub. gdzie "pierre" mu w tym przeszkadza tylko tyle pamietam. Prosze napiszcie jak ktos kojarzy jak sie ten film nazywa...