Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam pewnego filmu z Bruce'm Lee. Przypomina mi się jedna scena: Bruce biegnie ulicą, uciekając przed grupą chuliganów. W pewnym momencie jeden z nich rzuca w niego nożem, a Lee odwraca się i chwyta go. Potem następuje zbliżenie na zakrwawioną dłoń Bruce'a trzymającą nóż. Nie jestem do końca pewien, ale wydaje mi...

No więć. Kiedyś jak jeszcze oglądałem TV na TVP1 około 16-17 leciały takie filmy, nie wiem obyczajowe, romantyczne nie ważne smilies/szczerbaty.gif

Ale przejdźmy do rzeczy.
Był film o takim zołnierzu amerykańskim i takiej młodej księznice arabskiej. Była chyba całkiem młoda ale to detal. Jak na arabke mogła bardzo...

więcej

Potrzebuje jakiejkolwiek recenzji na temat tego filmu bo nie mam pojęcia oczym on jest a podobno jest na faktach.

Witam poszukuje filmu z Johnem Candy . Niestety nie znam tytułu , reżysera ani roku produkcji . Film opowiada o 4 przyjaciół ze szkoły średniej . Jeden z nich jest bardzo bogaty i chory na białaczkę przyjaciele fundują mu spełnienie jego marzenia - rejsu trójmasztowcem . W ostatnich minutach życia obiecuje jednemu ze...

więcej

poszukuje filmu. pamiętam że film leciał na tvp1 lub tvp2 wieczorem. film opowiadał o żołnierzach. byli oni na pustyni i poszukiwali studni. mieli mapę, na której bylo kilka studni zaznaczonych ale wszystkie były wyschnięte. Po kilkunastu dniach wędrówki znaleźli jakieś ruiny i niedaleko tych ruin "studnie" tzn jakiś...

więcej

Bardzo prosze o pomoc w odnalezieniu tytułu filmu, pamiętam że były dwie rasy, żuki i nazywam ich szczudlaki(byli to ludzie ktorzy na rekach i nogach mieli szczudła podczas nakrecania filmu kilku aktorów polamalo ręce i nogi) pod koniec filmu tag. szczudlaki dowiadują sie ze potrafią latać. ten film był nakręcony chyba...

więcej

w porównaniu z niektórymi to wypadne tutaj blado ale obejrzałam ja ok. 20 razy :) nie to co 340 ale zawsze coś ;)
pozdrawiam i zapraszam do mnie ;)

użytkownik usunięty

Chciałbym sie dowiedzieć jaki jest tytuł filmu, który teraz opiszę. Widziałem go jakieś 12-15 lat temu i bardzo zależy mi na jego tytule. Nad pewnym miastem zostaje zauważony deszcz meteorytów. Po pewnym czasie jakiś nieznany gatunek roślin zaczyna rosnąć i atakować ludzi. Rośliny sieja spustoszenie w miasteczku....

zdecydowanie mroki pamięci.
horoor zapowiadający się całkiem nieżle ale tak naprawde nie wiadomo do końca o co w nim chodzi.. nie ma żadnego głównego wątku kompletne dno jak dla mnie. na pewno sa tacy, którym ten film się podobał ale jak dla mnie był to najgorszy film jaki obejrzałam w życiu.

Witam, z tego co wiem ten film mial miec juz dosc dawno premiere, sledze na biezaco repertuar kin, a mimo to nic nie zapowiada jego wejscia na ekrany. Czy ktos wie cos na ten temat???