Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Supergirl, Złodziej z Bagdadu, Spiderman Batman i Superman stare seriale z lat bodajże sześćdziesiątych

witam poszukuję tytułu filmu, jest to film francuski, czarna komedia, w którym główna bohaterka zaprasza na kolację kilku swoich kochanków i w przypadkowuy sposób zabija ich wszystkich po kolei dzięki

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Mam problem.Szukam tytułu filmu z lat 80-tych.Po krótce go opisze.Kilkoro przyjaciół wybrało sie na przejażdżkę samochodem.W trakcie jazdy doszło do wypadku z , którego cało wyszła dziewczyna.Była w stanie śmierci klinicznej,jej dusza oddzieliła się od ciała i była ścigana przez "2 aniołów śmierci",którzy wyławiali...

więcej

Jak w temacie...
Jest to krótkometrażowy film twórcy "Pi" i "Requeim do snu/marzeń".
Link do opisu:
http://www.filmweb.pl/Film?id=115281

Strasznie chciałabym obejrzec..Pomocy! :)

Który aktor był lepszy Daniel craig czy Pierce Brosnam??

Postać którą grał najmniej spodziewany przez was aktor,a która was zadziwiła\oczarowała

Tutaj mozecie wymieniac wasze ulubione filmy przygodowe ;)

Witajcie. Mam problem. Obejrzałam ten film przed 10 laty na video. Od tego czasu ta fabuła stale za mną "chodzi". Myślę, że ten film jest znakomity. Od wielu miesięcy usiłuję go "upolować" do swojej domowej kolekcji. Mąż ściągnął mi film, ale nigdzie nie potrafię znależć polskich napisów. Bardzo proszę: pomóżcie!...