Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Na jaki film oczekajusz aby pojawił on się w tym roku w polskich kinach ???

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

kawalek tego filmu jest tu http://www.dailymotion.com/group/8616/video/xlk5w_pudzian-czyli-koks-po-polsku-1 7
z gory dzieki za odpowiedz

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem użytkownik usunięty

Poszukuję firmy,sklepu lub czegokolwiek gdzie mógłbym zakupić bajkę na DVD "Asterix w Ameryce" lub pod innym tytułem "Asterix podbija Amerykę",proszę o pomoc szukałem na Allegro,Merlin itp. i brak. POOOOOOOOmOOOOOOcy!!!

do jutra musze znaleźć współczesny film, książkę lub obraz nawiązujący do średniowiecza ;) <nie chodzi o dzieło, przedstawiające średniowiecze -typu "Rycerz Króla Artura" itp. , chodzi raczej o to żeby przedstawione wydarzenia działy się wpółcześnie ale w jakiś sposób nawiązywły do średniowiecza - np. "Goście, goście",...

więcej

Witam
na kasecie znalazlem nagrany jakis film i niestety nie wiem jaki. Napisow poczatkowych i koncowych niestety nie ma :( W filmie chodzi o to ze jakas kobieta zostala porwana i wiezi ja pewien psychopata. Umiescil ja w zakmnietym pomieszczeniu i wiezi ja, caly czas wszystko filmujac z kamer. Jezeli ktos wie co to...

więcej

Witam poszukuję filmów z gatunku jak:
'Dom latających sztyletów (Shi mian mai fu)'
'Hero (Ying xiong)'
lub podobnych jak:
'Ostatni samuraj'

Mam prośbe do znawców kina niemego...
po obejrzeniu "Nibelungi: Zemsta Krymhildy"... mam ogromną ochote poznać bliżej wiekszą ilosc klasyki kina niemego...
Polecicie cos?....

ciemność-Darkness
zamiezam sobie ogladnac tylko nie wiem czy warto
jak sadzicie????????????
ps zapraszam na stronke papa