Przeprowadzam małą sondę,wpisujcie tu tytuł waszego ulubionego filmu.Ale pamiętajcie,możecie podać tylko JEDEN film!!!A więc do dzieła!
Chciałby rozpocząć nowy temat -jakie filmy np.lat 80-tych,90-tych były znaczące w swoich latach.Fimy które otworzyły nowe trendy ,tematy,schematy, efekty itp.
Matrix-koniec lat 90-tych (efekty specjalne)
Pluton -lata 80-te (Amerykanie nie byli święci)
Szklana Pułapka 3-tez lata 90-te (nowy temat -bombiarze)
itp.
Wiem, że niektóre aktorki, czy aktorzy wychodza pieknie i uroczo w każdym filmie :p , ale mi chodzi o ten jeden, jedyny film i z tą jedną, jedyną aktorką ;] Jak dla mnie to:
1/ hepburn w "Śniadanie u Tiffaniego" - slodka szczegolnie gdy spiewa piosenke na parapecie ;p , no i te minki gdy jest jeszcze zaspana i...
Załwazyłem cos bardzo niepokojącego, otóz na forum filmu Edison (filmu bardzo przecietnego i słabego) sa same pozytywne oceny na fdb wystawione przez uzytkowników. Wiec poszedłem dalej i zobaczyłem ze na filmwebie, Stopklatce onet film i wp film sa identyczne wypowiedzi dotyczące filmu (tylko inne nicki...
Mam pytanie - zapomniałem z jakiego filmu jest sekwencja, którą niedawno widziałem.
Młody fascynat architektury pokazuje świerzo poznanej kobiecie najpiekniejze swoim zdaniem budynki w Nowym Jorku. Budynki zwiedzają z wnętrza samochodu. Może ktoś kojarzy.
wielkie dzięki
Jakie sceny filmowe spowodowały szybsze bicie waszych serc?Mi w pamięć zapadła ta z filmu "Żona astronauty", gdzie Johnny Deep szeptał do ucha swojej żony Charlize Theron różne ciekawe rzeczy, pieszcząc ją jednocześnie.Pikanterii dodawał fakt że wszystko to działo się podczas przyjęcia.
Witajcie przyjaciele.
Pomozcie w ustaleniu tytulu filmu, ktory ogladalem dawno, bardzo dawno temu.
Rzecz sie dzieje w sredniowiecznej Japonii. Glowny bohater - ubogi samuraj - mieszka wspolnie z synem i jego zona. Pewnego razu synowa dostaje wezwanie, by stawic sie na dwor szoguna i sluzyc mu jako jedna z wielu...
mam pytanie wiecie może jak się nazywa piosenka z szansy na sukces z hillary duff która leci gdy teri jedzie pociągiem na warsztaty?
prosze znacie moze tytul filmu chyba z lat 90 film zaczna sie ze umiera kobieta maz zostaje sam z czworka synow malych po jakims czasie opieka odbiera mu dzieci i umieszcza w roznych placowkach gdzie sa maltretowani probuja uciekac ojciec przez wiele lat nie moze odzyskac ich poznaje swoja druga zone i ona go namawia...
więcej