Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Witam! Mam pytanko jak nazywa sie polski film o przedstawicielach handlowych?? Nie znam dokładnie fabuły więc nic więcej nie podpowiem. Wiem tylko że jest zajeb..ty, o przedstawicielach, którzy biorą koks ;/

No więc jako, że oglądałem ten film bardzo dawno temu to tylko ta scena mi utkwila w pamięci. Dokładniej to była przesycona dziwnością. Niby zwykłe drewniane krzesło ustawione pod kątem 45 stopni od tej szczeliny, a taki robiło wrażenie na mnie, że trudno opisać. moge napisać jeszcze, że działo to się w jakiś starym...

więcej

Co sądzicie o filmach, które są kręcone na podstawie książek? Które filmy były warte obejżenia, a które nie?

prosze znacie moze tytul filmu chyba z lat 90 film zaczna sie ze umiera kobieta maz zostaje sam z czworka synow malych po jakims czasie opieka odbiera mu dzieci i umieszcza w roznych placowkach gdzie sa maltretowani probuja uciekac ojciec przez wiele lat nie moze dzyskac ich poznaje swoja druga zone i ona go namawia do...

więcej

Pamietam tylko zwiastun, moze to głupio zabrzmi ale pojawiało sie tam dziecko schodziło po schodach jakieś takie pokraczne itd.:). Jeżeli któś widział straszny film 4 to jest tam taki motyw. Za wszelka pomoc z góry dzieki :))

Koniecznie potrzebuje nabyc plakat z "Szybkich i wscieklych",kto mi moze pomoc????

mam problem ze znalezieniem tytułu pewnego filmu. Nie pamiętam dokładnie fabuły ale akcja rozgrywa się w Irlandii. Ojciec trójki dzieci traci prawa rodzicielskie. Nie może się pogodzić z tą decyzją i postanawia walczyć o odzyskanie utraconych praw. szuka pomocy u innych lecz nie każdy jest skory mu pomóc. Postanawia...

więcej

Zna ktoś moze tytuł i wykonawce piosenki wykorzystanej w "BLACK HAWK DOWN" przy starcie helikopterów z bazy??????

prosze znacie moze tytul filmu chyba z lat 90 film zaczna sie ze umiera kobieta maz zostaje sam z czworka synow malych po jakims czasie opieka odbiera mu dzieci i umieszcza w roznych placowkach gdzie sa maltretowani probuja uciekac ojciec przez wiele lat nie moze dzyskac ich poznaje swoja druga zone i ona go namawia...

więcej

z tego co pamiętam film lecial w TV, małżeństwo z dzieckiem wybrało sie w podróż samochodem który przy mocno padajacym sniegu wpadl w zaspę i nie dal sie juz uruchomic, para postanowila pieszo znalezc pomoc, po pewnym czasie zgubili sie, matka i dziecko schowali sie w dziupli wygrzebanej w sniegu, mezczyzna poszedl...