Widziałem kiedyś (parę lat minęło) film który chętnie obejrzał bym jeszcze raz. Opisuje on parę snajperów (mężczyznę i kobietę) mających za zadanie oddać strzał do jadącego samochodu. Dostają się na ostatnie piętro opuszczonego budynku i pokoju zwanego chyba penthouse. Na parterze tego budynku znajduje się dwóch...
"Piła" to horror czy thriller??? Wielu uważa, że horror, inni, że thriller, a jeszcze inni uważają ten film za jedno i drugie. A wy jak uważacie???................... .......czekam na "Piłę 3"......aż po mnie ciarki przeszły ;)
Zwracam się zwłaszcza do tych, któży posiadaja lub posiadali kanał Ale kino... Otóż ze 3, 4 lata temu lecial tam taki śmieszny film pod tytułem " Kosmiczne projekcje 3000"...niestety nigdzie tego filmu znależć nie mogę, gdyż nie znam angielskiego tytułu. To była parodia starych czarno-białych filmów o kosmitach....ze...
więcejSiemqa :) Poszukuje przeróznych filmów (oprócz horrorów) przede wszystkim : komedii romantycznych , bajek i wiele wiele innych. Chodzi mi o możliwość przegrania lub wypożyczenia :) Prosiłabym o dużo informacji :) Piszcie w komentarzach u mnie na blogu albo tutaj :)
Co to za filmy?? pomozcie prosze!
Film 1
Szatan ma przejsc na emeryture, czy cos w tym stylu, w kazdym razie musi oddac swoje stanowisko w rece jednego ze swoich potomkow, pada na jednego z trzech synow, najwiekszego "lewusa" ( glowny bohater), poniewaz pozostali bracia sa zbyt pobudzeni, okrutni i generalnie...
Opowiada on o doroslym facecie ktory ma umysl dzieca , uczy sie w klasie dla specjalnych ludzi , pewnego dnia otrzymuje lek ktory sprawia ze staje sie inteligetny , zakochuje sie w swojej nauczycielce... Pod koniec filmu okazuje sie ze traci wiedze i lek przestaje dzialac . Znow ma umysl dziecka i wraca do klasy...
czy jest gdzieś ranking filmów w/g punktacji na forum? Myślałem że to TOP 100, ale tam na 1 miejscu jest"Skazani na shawshank" z 8,46 punktami, a np. "Unforgiven" ma ponad 9 pkt i nie figuruje w rankingu?
siemaka. poszukuje filmu jedynie co moge okreslic to FILM O WĄSATYCH ĆPUNACH(lol) wiecej nie wymysle...
a drugi film to jest film o tematyce typu studia college akademik itp.pamietam motyw ze jakis koles jezdzil na tym rowerku jednokolowym oraz jeden koles chcial drugie nauczyc zaliczac i zamowic kobiete lekkich...