Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

No właśnie... Jest mi potrzebne parę tytułów filmów w których przewija się temat powrotu. Np. powrót do domu po latach itd.

kto wie ile liczy seria książek o przygodach młodego agenta? z góry dzięki
pozdrawiam

Ktora najbardzije wam sie czesc podobala?
a)American Pie
b)American Pie2 wakacje
c)American Pie wesele
d)American pie Oboz muzyczny
?????????????????????????????? ???????????

cześć, co sądzicie o filmach, które powstały na podstawie komiksów. według mnie są to filmy bardzo dobre (no, ale oczywiście nie wszystkie). osobiście myślę, że film "Sin City" jest już klasykiem pod każdym względem!

Poszukuję pilnie filmu "The Dove" (1974), reżyser Charles Jarrott na DVD lub VCD.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Akcja toczy się w zime.Gorączka zakupów światecznych.Bohater i bohaterka którzy sie nieznaja pragna kupic tą samą ostatnią parę rękawiczek,on jej oddaje te rękawiczki i zapisuje swój numer na banknocie który ona wydaje i stwierdza że gdy banknot do niej wróci to zadzwoni czy cuś tam z przeznaczeniem.POtem ona miała...

Gdzie można znaleźć filmy i seriale "Duma i uprzedzenie" z lat 1938, 1940, 1952, 1968, 1980?Może ktoś ma?

Mam problem ze znalezieniem filmu z lat 80. Film opowida o wyścigach motocyklowych, główny bohater znajduje motocykl jakiegos byłego mistrza, zaczyna się ścigać i wygrywać. w ostatniej scenie po wygraniu wyścigu dwóch innych zawodników przewraca go podczas jazdy i facet ginie. Film był kiedyś wyświetlany w polskiej tv,...

więcej