Hajka
Szukam od dłuższego czasu pewnego filmu i w żaden sposób nie udało mi się zdobyć jego tytułu.
Jest to, jeżeli się nie myle, koreański film, komedia o kilku chłopakach mieszkających w akademiku. Pamiętam kilka fragmentów m.in jak dwóch chłopaków wbiega do sąsiedniego pokoju a tam inny posówa dmuchaną lalkę...
[dodaje temat po raz drugi xD]
Poszukuję filmu. Najprawdopodobniej była to komedia. Opiszę go tak dokładnie jak tylko mogę.
Otóż, pamiętam dwie sceny z owego filmu:
1. Blondynek, chudy; siedzi u siebie w mieszkaniu i ma ochote nakarmić rybki podchodzi do rybek i obok akwarium stała taka miniaturowa zabaweczka...
Lucciano to gangster w czasach prohibicji w Ameryce Polnocnej Jaki tytul
nosi ten film i czy moze ktos go posiada ja tez z checia wzamian pomoge :)jak juz pytam o mafie to moze sledzil ktos losy Saszy Bielowa w serialu rosyjskim Brygada???
Od dłuższego czasu nie mogę znaleźć filmu który oglądalem wielokrotnie w dzieciństwie na video. Może byście mi pomogli ustalić jego tytuł. Postaram się zdradzić jak najwięcej szczegółów.
Film ten to klasyczny film karate z lat 80 ewentualnie początku lat 90. Głównymi bohaterami są dwaj "bracia" przygarnięci w...
Może oglądał ktoś film gdzie babka była w prostej linii potomką chrystusa i była w ciązy. Co jakiś czas miała takie przebłyski z czasów życia chrystusa o takiej scence gdzie upuszcza wazon a jakiś żołnierz krzyczy do niej: "would you die for him". Przez cały film towarzyszy jej jakiś facet,nie pamiietam kto to...
Pamieta ktoś tę bajeczke do nauki angielskiego? Niestety nie da rady jej dodać na filmweb co ? http://www.dmpbbc.com/index.html [www.dmpbbc.com/index.ht...]
W czasie filmu AP2 można usłyszeć motyw muzyczny, najdłużej na końcu filmu, gdy po imprezie bohaterowie leżą w objęciach swoich kobiet. Jeżeli ktoś wie, prosze niech poda mi tytuł.
jol! kiedys w TV byl taki fajny film o elvisie, wiele razy byl. nawet gral jakis znany aktor glowna role, ale nie pamietam... jesli moze mi ktos pomoc w przypomnieniu sobie tytulu to bardzo bede wdzieczny.
chodzilo tam o to:
jest sobie kolo, ktory twierdzi ze jest wcieleniem elvisa. jezdzi po stanach i odwiedza...