Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc w odnalezieniu tytułu flimu byłoby super...
Widzaiłem już jakiś czas temu(2-4 lata)w telewizji publicznej film przedstawiajacy historię pewnego małżenstwa poczatkowo bardzo szczęśliwego ze sobą ale po jakimś czasie przedstawiającego męza jako tyrana despotę który w pewnym sensie...

1.Film w k tórym głownym bohaterem jest...samochód(nie jest to christine ani knight rider)samochód jest czarny z czarna przednia szyba,jeździ chyba bez kierowcy.Pamiętam jeszcze że zabijał ludzi(thriller/horror)

2.Film ogladalem w tv jakieś 8 lat temu pamietam tylko że to był zmasowany atak pszczól na ludzi.Napewno...

więcej

Podajcie tytuly filmow ktorych akcja dzieje sie w Zakladach Psychiatrycznych (lub podobnych), chodzi mi o dobre Ujecia/Zdjecia obrazujace klimat Psychiatrykow, zarowno jak juz opuszczonych (horrory)jak i zapelnionych wariatami (psychologiczne, thillery):D

Niewiem czy w dobrym dziale napisalem ale z gory dzieki za...

więcej

..pamietam scenke ze facet miał okulary przez które widział np: ze na pieniadzach jest naprawde napisane - 'to jest twoj bog'...widział szary zły swiat! Prosze o tytuł!

Witam! Słuchajcie kinomaniacy, mam wielką prośbę. Tak, zgadliście, poszukuję tytułu filmu:) Zatem - co do opisu.

Jest to bajka/baśń. Oglądałem to lat temu.. 10, 12? Najistotniejsze z tej bajki (długometrażowa) było to, że jej część była animowana, a część normalna, fabularna. Bohater mieszkał na jakimś dworze i w...

więcej

Witam
Może ktoś zna tytuł filmu :
jest to komedia w której są 2 łodzie podwodne jedna to szczyt techniki a druga to przedwojenny bubel motyw z filmo to jak koleś przez sonar słyszy jak w drugiej łodzi spadają drobne na podłoge i mówi nominały
Z góry dzięki

to był horror, no przynajmniej za niego mógł uchodzić
no więc tak:
jakaś dziewczyna, ok.14 lat mieszkała z matką, ale pewnego dnia przyjechały do ojca, zdaje się, że do Irlandii
ojciec miał beztroskie życie, owieczki, psa i stary dom
któregoś dnia dziewczyna zginęła, chyba do morza wpadła czy coś, a dom zaczęła...

moglby ktos mi napisac jakis tytul bardzo dobrej komedi. wcale nie musi byc nowa ( aby byla dobra:) moze byc tez jakas kom.romantyczna:P. z gory dzieki za odp.

Film leciał jakieś 6 lat temu na tvp2. W polskim internecie nie znalazłem o nim kompletnie nic natomiast nie wiem pod jakim tytułem mam go szukać po angielsku. Dla porządku podam to co pamiętam z fabuły, gdyby trzeba było kogoś naprowadzić:
Jakiś dzieciak mieszkający w Anglii ma bogatą matkę, która powtórnie wychodzi...

więcej

Poszukuje przeróżnych informacji na temat filmu "Lot nad kukułczym gniazdem", czy ktoś posiada jakieś artykuły, albo może wie gdzie je znależć. Albo jakieś linki?