Jeśli jest ktoś kto może mi pomóc w odnalezieniu tytułu flimu byłoby super...
Widzaiłem już jakiś czas temu(2-4 lata)w telewizji publicznej film przedstawiajacy historię pewnego małżenstwa poczatkowo bardzo szczęśliwego ze sobą ale po jakimś czasie przedstawiającego męza jako tyrana despotę który w pewnym sensie...
1.Film w k tórym głownym bohaterem jest...samochód(nie jest to christine ani knight rider)samochód jest czarny z czarna przednia szyba,jeździ chyba bez kierowcy.Pamiętam jeszcze że zabijał ludzi(thriller/horror)
2.Film ogladalem w tv jakieś 8 lat temu pamietam tylko że to był zmasowany atak pszczól na ludzi.Napewno...
Podajcie tytuly filmow ktorych akcja dzieje sie w Zakladach Psychiatrycznych (lub podobnych), chodzi mi o dobre Ujecia/Zdjecia obrazujace klimat Psychiatrykow, zarowno jak juz opuszczonych (horrory)jak i zapelnionych wariatami (psychologiczne, thillery):D
Niewiem czy w dobrym dziale napisalem ale z gory dzieki za...
..pamietam scenke ze facet miał okulary przez które widział np: ze na pieniadzach jest naprawde napisane - 'to jest twoj bog'...widział szary zły swiat! Prosze o tytuł!
Witam! Słuchajcie kinomaniacy, mam wielką prośbę. Tak, zgadliście, poszukuję tytułu filmu:) Zatem - co do opisu.
Jest to bajka/baśń. Oglądałem to lat temu.. 10, 12? Najistotniejsze z tej bajki (długometrażowa) było to, że jej część była animowana, a część normalna, fabularna. Bohater mieszkał na jakimś dworze i w...
Witam
Może ktoś zna tytuł filmu :
jest to komedia w której są 2 łodzie podwodne jedna to szczyt techniki a druga to przedwojenny bubel motyw z filmo to jak koleś przez sonar słyszy jak w drugiej łodzi spadają drobne na podłoge i mówi nominały
Z góry dzięki
to był horror, no przynajmniej za niego mógł uchodzić
no więc tak:
jakaś dziewczyna, ok.14 lat mieszkała z matką, ale pewnego dnia przyjechały do ojca, zdaje się, że do Irlandii
ojciec miał beztroskie życie, owieczki, psa i stary dom
któregoś dnia dziewczyna zginęła, chyba do morza wpadła czy coś, a dom zaczęła...
moglby ktos mi napisac jakis tytul bardzo dobrej komedi. wcale nie musi byc nowa ( aby byla dobra:) moze byc tez jakas kom.romantyczna:P. z gory dzieki za odp.
Film leciał jakieś 6 lat temu na tvp2. W polskim internecie nie znalazłem o nim kompletnie nic natomiast nie wiem pod jakim tytułem mam go szukać po angielsku. Dla porządku podam to co pamiętam z fabuły, gdyby trzeba było kogoś naprowadzić:
Jakiś dzieciak mieszkający w Anglii ma bogatą matkę, która powtórnie wychodzi...