Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Szukam filmów o tematyce takiej jak w filmie "Egzorcysta", "Constantine", "Stigmata", Egzorcyzmy Emily Rose"... i czegoś w stylu "Cela", "Cube" itp. Pozdrawiam

Mam tu na myśli produkcje, które są swoistym przykładem kiczu. Te, które są nagromadzeniem banalnych i łatwych w odbiorze wątków, trafiających do przeciętnych odbiorców.

pomocy!! szukam fajnych filmów...tzn. komedii typu american pie, dogma, sprzedawcy i zabójczych horrorów po których nie będe mogla w nocy spać...:P pomóżcie, prosze i piszcie swoje propozycje!!:*

Chciałabym wiedzieć jaki jest tytuł filmu bo dzisiaj byłam w księgarni. Widziałam książkę ktora miała taką okładkę jak jakiś film który gdzieś widziałam lub czytałam jego recenzje. OPISZE TĄ OKŁADKĘ: Byli na niej 2 mężczyźni i kobieta odwrócona tyłem z nagimi plecami i chyba na sobie miała coś czerwonego. Chyba mam...

Młody, ale bardzo zdolny fałszerz obrazów podejmuje się zadania sfabrykowania zaginionego obrazu Rembranda przedstawiajacego podobno jego ojca (tam był taki motyw że facet malując twarz tego człowieka posługiwał się fotografią własnego ojca żeby wlożyć w tą pracę jak najwięcej emocji). Jego wspólnicy mają go później...

więcej

Błagam, pomóżcie! Poszukuję filmu, który był emitowany jakies 2-3 lata temu w TVP1. Stewardessa, atrakcyjna blondynka (Amerykanka?/Brytyjka?), podczas jednego z wylotów poznaje przystojnego Włocha, zakochują się w sobie, ona przyjmuje jego oświadczyny, odbywa się ślub.. Problem w tym że ona już ma męża i również go...

W jakim filmie mlodziezowym kolesie wymyslili BuFu By(czy Buy) us Fuck you ?? W jakim to filmie ??

Możecie sobie przypomnieć tytuły jakiś filmów, w których główny bohater wyznaje idee, za które umiera bądź byłby w stanie umrzeć??? Wiem, że takich filmów jest mnóstwo, ja niestety jednak nie mogę sobie przypomnieć tytułu ani jednego, ponieważ mój mózg od jakiegoś czasu jest całkowicie wyłączony na racjonalne myślenie...

więcej

Czy wystąpili razem jeszcze w jakimś filmie oprócz "Jeździec bez głowy" i "Las Vegas Parano"? Jeśli tak to w jakim?

Margot (Gwyneth) wychodzi z autobusu? Było takie zbliżenie na jej twarz, zwolnione tempo, itp. Ktoś zna tytuł, albo wykonawcę tej piosenki? pomocy! :)