Wiem jestem zarypista:/:/ bo to jest faktycznie na temat i w ogole ale cóż:/:/ tylko na was tutaj moge liczyć:(( Powiedzcie mi czy w Corelu photo paincie 9 da sie zrobic sepie?? Jesli tak to błagam powiedzcie mi jak:(( gg 5736773
Nie opisze go wyczrpująco bom go dawno oglądał (jakies 5 lat temu :). Wiem tylko tyle, ze jest to film since-fiction, akcja dzieje sie w przyszłości i ludność dziesiątkuje jakaś tajemniecza choroba. Powstaje ruch oporu przciwko rządowi, który nie dba o swoich obywateli. Pamiętam jeszcze,ze był pewoien koleś, który...
Córka pastora chora na białaczkę i szkolny przystojniak. Razem się zakochują, choć na początku wydawało się to niemożliwe. Ktoś pamięta tytuł? Ostatnio to leciało w TV chyba na TVN...
oglądałem kiedyś film, który opowiadał o pewnym dziecku, które miało przyjść na świat, lecz nie chciało się zgodzić.
potem jacyś ludzie (?) przysyłają starszego goście, żeby namówił tego chłopaka do życia na ziemi, w zamian za to, że ten starszy facet dostanie jeszcze raz szanse do życie.
lecz potem sprawa z tym...
Gość otrzyma spadek pod warunkiem że pierwszą część tego spadku (chyba 10 milionów)wyda w kilka dni ale nie kupująć sobie nic i nie może tego wydać na cele dobroczynne. Dodatkowym utrudnieniem jest fakt że nie może nikomu powiedzieć o drugiej częśc tego spadku bo nie otrzyma nic.
Pamiętam tylko że kupił znaczek za 800...
Był taki film o grupce kolesi którzy w "bajerancki" sposób stepowali...Jak ktoś coś mniej wiećej wie o jaki tytuł może chodzić to proszę podawać...dalej juz sobie zlukam i będe wiedział czy o any tytuł mi chodzi.
Jak nazywa sie film o wampirach w ktorym pewien wampir opowiada swoja hisotorie czy ktos to opowiada gdzie on jest slawnym wampirem i nieukrywa kim jest chce rowniez aby wszystkie wampiry wyszlu z ukrycia lecz nikt nie chce go poprzec ten wampir jest piosenkarzem dzieki temu ze spiewa obudzil najstarsza wampirzyce na...
więcej