Na moim blogu zamieściłem sonde na wasz ulubiony film.piszcie. Pora dowiedzieć sie jaki film ludzie lubią najbardziej.
Znowu zwracam się o pomoc... Potrzebuję tytułu następującego filmu:
Komedia romantyczna. Dziewczyna przywabia ludzi [raz konkretnie: jednego chłopaka ;)] swoimi znajomitymi ciastami z tajemniczym składnikiem. Do każdego wypieku dodaje wanilię (?) Wreszcie pewien właściciel jakiejś kuchni [albo czegoś z kuchnią :P]...
Wiele jest takich filmów... Hmmm może "Żona Astronauty" xD Kocham ten film ;) Oczywiście - rewelacyjny Johnny Depp ;)
A wszechczasów? Titanic? :) Na pewno zawsze będę do niego wracać ;)
Pozdrawiam ;)
Jakim film mi polecicie?
Taki na którym usnęliście,
nudny jak flaki z olejem,
trwa ponad 2h,
w kinie...
Po to, żebym go nie obejrzał w przyszłości ;]
Pozdrawiam.
Tutaj możecie wpisać swoje propozycje i krótko wyjaśnić dlaczego akurat ten film zasługuje ma miano najlepszego!!!
Do jakich filmów macie największy sentyment? Albo jakie kojarzą się wam z dzieciństwem? Ja się wychowałam na ''Edwardzie Nożycorękim''. Pierwszy raz obejrzałam ten film, gdy miałam może z 5 lat. Teraz mam troszke więcej, ale gdy tylko usłyszę fragment tej niesamowitej ścieżki dżwiękowj, mam łzy w oczach...
Witam!
Chciałbym żebyście mi doradzili jaki film mógłbym sobie oglądnąć w najbliższym czasie. Chciałbym wypożyczyć coś w stylu "Jak w niebie" i "Termnial"a. Z góry dzięki ;)