Mam małe pytanko. Czy ktos posiada tę telewizję? Chciałbym się dowiedziedzieć o niej bardzo dużo, choć czuje, że ta telewizja nie będzie rewelacyjna. Zawsze się jakieś newsy przydadzą. Z dołu dziękuje! ;P
Nie slyszalem zadnego ech na temat jakiejkolwiek superprodukcji... Czy Hollywood bedzie nadal zajmowac sie syfnymi filmami na miare steep up, czy moze obejrzymy cos rownego takiego kultowego filmu jak Ojciec Chrzestny ?? A moze jakis hit na miare władcy pierscieni ?? Dawajcie pomysly na jakies fajne ekranizacje:D
Hey! Mam do Was pytanko: czy koszulki z filmów można wygrać tylko biorąc udział w konkursach, czy można je kupić w "filmwebie"??? W sumie interesuje mnie koszulka z filmu "JOB", ale czy ogólnie można???
Pozdro..:)
brakuje mi (przejrzałem wwszystkie posty):
1. 2 gości na schodach
2. scyzoryk
3. gość-lizak
4. gość z koszami
5. wiara z "0"
Pewnie wszystko prostsze niz mysle
wybaczcie, że o tym pisze..ale jakie polecacie Horrory ?(które naprawdę są dobre).Chcę zorientować się co dobrego moge wypożyczyc dla większej ilości osób...z góry dzięki...
Jak nie widzieliście nudnych filmów to sobie Ławeczke obejrzyjcie. Trwa 84 minuty.Usneła już na początku
Sam chetnie polece film "Darmozjad polski" czy "Żółty szalik". Znacie wiecej takich filmow ??!! Prosze o opdowiedz