Szukam tytulow filmow, w ktorych pokazywanych jest kilka historii jednoczesnie np film Godziny - 3 rozne epoki, w kazdej inna bohaterka.
Prosze o podanie jeszcze innych przykladow filmow.
Z gory dziekuje.
Poszukuję ciekawych filmów o nawiedzonym domu, najlepiej klasycznych, chociaż współczesne też mogą być. Byłbym wdzięczny za pomoc...
Prosze podać ewentualne tytuły filmów z takich kategorji jak: japońskie horrory-mogą też byc USA,historie-biografie słynnych "Fighterów",sf. Szczegulnie prosze o jakieś tytuły dobrych horrorów. A może by tak ktoś koncik horroro-maniaków załozył?
Pozdrawiam
Szukam od dłuższego czasu nazwy filmu. Opowiadał on o dwóch chłopcach którzy się przyjaźnili. Jeden był takim bardziej osiłkiem, a drugi chorym chyba na raka w każdym razie bardzo inteligentnym i o ile pamiętam pomagał temu pierwszemu w nauce. Obydwu pasjonowały opowieści o Królu Arturze i Rycerzach Okrągłego Stołu....
więcejJaki film waszym zdaniem jest warty obejrzenia kilka razy? Kogo uważacie za najlepszego aktora i w jakich filmach grał? Co pelecacie na jesienne samotne wieczory??
Cześć mam wielką prośbę. ogladałam film chyba z 3 razy. znam fabułę ale zapomniałam tytułu. krótko go streszczę:
jest małżeństwo ona uczy mają córkę rozwodzą się on odchodzi z młodszą kobietą ona wyjeżdża do miasteczka gdzie mieszkała jej dawna miłość. po przyjeżdzie tam okazuje się że on miała żonę i syna lecz zmarł...
http://www.filmweb.pl/topic/469510/Lipa+na+maxa+.html [www.filmweb.pl/topic/46...]
Tam się dziję niestworzone rzeczy.
Widzę, że pogłoski, że admini dbają tylko o siebie są co najmniej w połowie prawdziwe. Szkoda, że nie ma na tej stronie cenzora z prawdziwego zdarzenia.
mam tu na mysli glownie komedie romantyczne. Jak czlowiek je oglada to ma wrazenie ze sie urodzil chyba troche za madry jak na ten swiat... Co myslicie?