Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

Van The best actor widziałem jego filmy daje mu note 10

Szukam tytulow filmow, w ktorych pokazywanych jest kilka historii jednoczesnie np film Godziny - 3 rozne epoki, w kazdej inna bohaterka.

Prosze o podanie jeszcze innych przykladow filmow.

Z gory dziekuje.

Poszukuję ciekawych filmów o nawiedzonym domu, najlepiej klasycznych, chociaż współczesne też mogą być. Byłbym wdzięczny za pomoc...

Prosze podać ewentualne tytuły filmów z takich kategorji jak: japońskie horrory-mogą też byc USA,historie-biografie słynnych "Fighterów",sf. Szczegulnie prosze o jakieś tytuły dobrych horrorów. A może by tak ktoś koncik horroro-maniaków załozył?

Pozdrawiam

Szukam od dłuższego czasu nazwy filmu. Opowiadał on o dwóch chłopcach którzy się przyjaźnili. Jeden był takim bardziej osiłkiem, a drugi chorym chyba na raka w każdym razie bardzo inteligentnym i o ile pamiętam pomagał temu pierwszemu w nauce. Obydwu pasjonowały opowieści o Królu Arturze i Rycerzach Okrągłego Stołu....

więcej

Jaki film waszym zdaniem jest warty obejrzenia kilka razy? Kogo uważacie za najlepszego aktora i w jakich filmach grał? Co pelecacie na jesienne samotne wieczory??

Cześć mam wielką prośbę. ogladałam film chyba z 3 razy. znam fabułę ale zapomniałam tytułu. krótko go streszczę:
jest małżeństwo ona uczy mają córkę rozwodzą się on odchodzi z młodszą kobietą ona wyjeżdża do miasteczka gdzie mieszkała jej dawna miłość. po przyjeżdzie tam okazuje się że on miała żonę i syna lecz zmarł...

więcej

http://www.filmweb.pl/topic/469510/Lipa+na+maxa+.html [www.filmweb.pl/topic/46...]

Tam się dziję niestworzone rzeczy.
Widzę, że pogłoski, że admini dbają tylko o siebie są co najmniej w połowie prawdziwe. Szkoda, że nie ma na tej stronie cenzora z prawdziwego zdarzenia.

mam tu na mysli glownie komedie romantyczne. Jak czlowiek je oglada to ma wrazenie ze sie urodzil chyba troche za madry jak na ten swiat... Co myslicie?

Siemka!
Właśnie od niedawna mam chęć na obejżenie fajnego filmu karate.Niestety nie znam tytułu. Film jest stary. Występują w nim chyba 7-dmiu ninja w białych strojach, ale każdy ma inny pas, np. jeden czerwony drugi niebieski itd. Czy ktoś kojaży ten film ? Aha i każdy z tych ninja miał inną broń.