Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Siemka!
Właśnie od niedawna mam chęć na obejżenie fajnego filmu karate.Niestety nie znam tytułu. Film jest stary. Występują w nim chyba 7-dmiu ninja w białych strojach, ale każdy ma inny pas, np. jeden czerwony drugi niebieski itd. Czy ktoś kojaży ten film ? Aha i każdy z tych ninja miał inną broń.

Cos dla milosnikow dobrego surrealistycznego anime, cat soup w pelnej wersji: http://video.google.pl/videoplay?docid=7427670564634124906&q=cat+soup [video.google.pl/videopl...]

:)

szukam tytułu filmu
fabuła- kobieta spi w przyczepie ciągnietej przez jakiegos faceta. On stoi w korku gdzies na drodze a ona lunatykuje i wychodzi nago, spotyka małego chlopca ktory jej pomaga.
drogi film ktory szukam to akcja sie dzieje na przyjecu znajomych którzy postanawiaja sie zamienic dziewczynami(zonami) i...

więcej

Mam pewien problem... uwielbiam filmy zwiazane z tancem hip-hopowym. Miałam okazje widziec ,,w rytmie hip-hopu", ,,Step up" ,,Honey", ,,You got served" a ciagle mi malooo ;) Jeśli znacie jeszcze jakies filmy o tej samej tematyce prosze o nazwe tego wlasnie filmu ;)Z gory dziekuje :)

Witam
Poszukuje tytółów filmów które uznalibyście za naprawde godne polecenia i w miare nowe.
Konkretnie chodzi mi o filmy z poniższych gatunków:
1. Horror (ale coś bardziej w stylu "The Descent" lub "The Creep" niż "Koszmar z ulicy Wiązów)
2. Komedia
3. Wojenny
4. Thriller/Psychologiczny (typu "7" lub "Milczenie...

więcej

Szukam wszelkich filmów animowane, familijne o koniach, dla córki. Młoda oszalała na punkcie konia, zabawki i filmy też. Zachwycona jak na razie filmem Mustang z dzikiej doliny. Pamietam że był w polskiej telewizji serial Karino prawda? No i Janka ale gdzie to zdobyć? Prosze o pomoc!

Czy znacie film, którego późniejsza wersja jest lepsza od pierwotnej? Czy jest film, który nie dorobił się poprawionej wersji a w pełni na to zasługuje?

aby stowrzyć coś własnego ?? masz dobry pomysł napisz co chodzi Ci po glowie ??

Buried Alive II (Pogrzebany żywcem) TV z roku 1990.
Proszę o pomoc w zdobyciu tego filmu,chciałbym go ponownie obejrzeć.
Za pomoc z góry bardzo dziękuję.
Jurek

Film leciał kilka razy na Polsacie dość dawno go nie puszczali, stary filmik lata 80 lub 90 uczeń lub student jechali gdzieś na wycieczkę póżniej było coś takiego że sie pomylili i go uznali za jakegoś Agenta pózniej jezdził Lotusem lub Lamborghini czerwonym i samochód miał dużo zabawek ;) pózniej poznał dziewczynę o...

więcej