Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktoś wie, gdzie moge dostać/znaleść/oddać za niego nerkę/kupić film "Johnny got his gun"? Urywki tego filmu( jak już wspomniałam na innym forum) można zaobserwować w teledysku "One" zespołu Metallica...będę wybijac głową w kant łóżka sos, poki go nie znajdę:)
Przyszłym pomocnikom poszukiwań z góry dziękuję :)

mam awarie, znowu powróciło?

tylko tym razem pisze tak:

"Spokojnie, to tylko "awaria" ;)

Z racji nadprogramowej liczby maniaków filmowych, którzy w tej samej sekundzie chcą skorzystać z tej strony, serwer dostał zadyszki. Spróbuj za moment i...

Nie Panikuj!

ESTMOUT "

zasmucił mnie fakt ze nikt nie zauwazył tego filmu a jest naprawde dobry niea go nawet w setce ludzie głosujcie na niego

czy posiada ktoś ten film? - jak tak to proszę się odezwać u mnie na blogu lub na e_maila

Oglądałem kiedyś Polski film i niestety nie pamietam tytułu. Pamiętam tylko że akcja działa sie na pkp oraz to że było dwóch maszynistów jeden młody a drugi starszy. Ten starszy dostał zawału w czasie prowadzenia pociągu skutkiem czego pociąg jechał bez żadnego nadzoru. Jeśli ktoś kojarzy film proszę o pomoc....

Dwoje mlodych ludzi wsiada w samochody i rusza w strone przepasci, ten wygrywa ktory pozniej z niego wyskoczy. Ale jednemu drzwi sie zacinaja i spada w przepasc i ginie. Zostawia dziewczyne w ciazy i zeni sie z nia jego najlepszy kumpel. Jak dziecko dorasta, nie daje sobie rady w zyciu i wtedy na ziemie wysylaja jego...

więcej

Film, który opowiada o bogatym chłopaku, który na zakończenie szkoły dostaje samochód...zanim go dostał powiedzmy ze go sobie pożyczył i spowodował wypadek podczas wyścigu...Zamiast mandatu musiał odpracować to dla społeczeństwa przy budowie( jakiś budynek czy coś).....Wcześniej poznał dziewczyne w której sie zakochał...

więcej

Czy ktoś wie gdzie można kupić plakat z filmu "Gladiator" Ridlea Scotta? Przeszukałam internet i nawet w portalach z plakatami ten jest niedostępny. To jakieś chore:-( Żeby głupiego plakatu nikt nie mógł wydrukować? W kinach powinno sie sprzedawać. A tu ciągle jak za komuny:-( Nic nie ma. Chyba że może jestem...

Mam pytanie do wszystkich, którzy widzieli ten film! Uwielbiam lata 80' i boję się, że to co zobaczę w tej produkcji przyprawi mnie o rzygi. Czy film chociaż troszeczkę przypomina klimat serialu Policjanci z Miami? A może jest lepszy? A Colin Farrell? Nie cierpię go i boją się, że spartolił rolę Crocetta!

Czy pamiętacie film o grupie chłopców których samolot rozbił się na bezludnej wyspie, którzy podzielili sie na grupy i zaczęli sie nawzajem zabijać. Zanim dotarła do nich pomoc, została ich już tylko garstka. Bardzo proszę o podanie tytułu jeśli ktoś wie o którym filmie mówie.

sieciech5@wp.pl

gg: 2404111

Z...