Mam na mysli Running Scared czy Przygoda na antarktydzie. NIe wiem czemu tych filmow nie ma w polskich kinach. Znacie wiecej takich filmow?? Nie musza byc koniecznie z tego roku. Z gory dzieki
Szukam Dobrych Filmów Ale Nie Typu Władca Pierścienia, Gwiezdne Wojny itp.
Najlepsze Filmy Jakie Dotąd Widziałem:
#1 Man On Fire ( Człowiek W Ogniu )
#2 John Q
#3 Save The Last Dance ( W Rytmie Hip - Hopu )
#4 Light It Up ( Zbuntowana Klasa )
#5 Blood In Blood Out ( Honor Nade Wszystko )
#6 Sądna Noc
#7 Synowie...
Witam mam pytanie czy ktoś może mi polecić jakiś film dokumentalny o gangach ulicznych w USA (np. chodzi mi o Bloodsów i Crispów)- z góry dzięki.
Hej!
Jak tam po kupieniu i obejrzeniu kolejnego filmu Bollywoodzkiego w
Polsce?. Mi sie on podoba i jest nie zły!
Jakie są wasze opinie o tym filmie?
Yoł! Chciałabych wiedzieć jako jes Waszo ulubióno scyna z filmu. Niy ulubióny film, a właśnie scyna!
Jo stawióm na fragmynt ADWOKATA DIOBŁA kiedy Pacino wyjawio swoimu synowi-Kijanowi, że jes jego łojcym, abo sekwyncja spotkanio sie Bialystocka z Bloomym w PRODUCYNTACH Mela Brooksa.
Czekóm na Wasze propozycje!
Oglądałem ostatnio film Posejdon.Wydawało mi sie ze oglądam Titanica.Naprawde nic ciekawego ten film{podabała mi sie tylko scena z ogromną fala}
mam pytanie!
dlaczego niektóre filmy wyróżnione są logiem "filmweb poleca" a nie są wymienione, gdy kliknie się w ten dział..... i dlaczego są w nim tylko filmy od 1998 roku.......
czy można a jeśli tak, to jak zobaczyć pełną listę filmów z tym wyróżnieniem?
dzięki
Jaka jest Wasza ulubiona ścieżka dźwiękowa? Czy film z którego ona jest także jest Waszym ulubionym filmem? Podaj tytuł.
Czy zna ktoś tytuły filmów, w których ważną rolę odgrywa sport, np.:
~Piłka nożna
~Koszykówka
~Hokej
etc.
PS.: Najlepiej z gatunku komedii ;)
Pozdrawiam!
a wiec najpierw fabula : misteczko w USA, w terenach raczej suchych (Texas czy cus) i problem na jaki trafiaja mieszkajacy tam ludzie ---) ogromne dzdzownice badz jakies podobne podziemne robale (tak, tak dokladnie, nie smiac sie) na poczatku ginie troche osob ale pozniej ludzie sie zjednaczaja i jakos daja im...