Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

film o pewnym młodym fotografie, który nagle dowiaduje się, że jest śmiertelnie chory i zostawia wszystko i jedzie do babci. potrzebuje ten tytul a nie wiem jak go znalesc a chce ten film obejrzec , prawdopodobnie to kino europejskie wiec jakby ktos mogl to bylbym wdzieczny

Hejka, przeglądając dzisiejsze wiadomości na wp .pl dostrzegłam info o nowej premierze komedii romantycznej :"Dlaczego nie?!" Planowane wejście filmu na ekrany to Walentynki 2007 - chciałabym zakupić wejściówki na pokaz premierowy dla swojej córki i jej narzeczonego - taki prezent od kochającej mamuśki- ale niestety...

więcej

podajcie tytuły filmów, w których 3 facetów nago biegnie do wody (rzeki, jeziora, morza). Nie mogę sobie przypomniec żadnego tytulu...A potrzebne mi to pilnie.
pozdrawiam

Cześć!

Wieki temu (a dokładnie to jakieś 10 lat temu) obejrzałem w TV film, który mi się bardzo podobał, ale nie mogę sobie za Chiny Ludowe przypomnieć na tyle dużo szczegółów, żebym mógł go znaleść. Coś mi się tak jakoś kojarzy, że był włoski, albo francuski, ale też nie jestem do końca pewien. Miałem wtedy 14...

więcej

siemanko. Też uwielbiam a zjatyckie horrory.ostsnio obejrzałem "apt"- apartament.swietny horrorek daje mu 8+ kolejny to tale of two sisters 8- oraz bunshinsaba ocena 7-

mozecie mi polecic jakies filmy podobne klimatom filmow smitha i wanga (szczegolnie sprzedawcy, dym, brooklyn boogie)

pochodzi to zdjecie: http://img147.imageshack.us/my.php?image=pstrykrt3.jpg [img147.imageshack.us/my...]

....w POLSCE naszej kochanej jest tak cicho o takich perełkach filmowych jak "jackass: numer two" & "dirty sanchez: the movie", he?!
bez komentarza..

Witam. Pilnie poszukuje tytulu filmu o tematyce PODOBNEJ do filmu E.T. tez maly kosmita przybyl na Ziemie i zaprzyjaznil sie z amerykanska rodzina...dwa momenty tego filmu jakie pamietam to to ze ten kosmita jechal w pewnym moemencie na czterokołowcu(Quadzie)oraz na koniec filmu RODZICE przybysza ratuja chyba kogos z...

więcej

Witam was
Mam pytanko, czy ktos z was wie gdzie znajde cennik biletów do kina ORANGE IMAX ??