witam.. pytanie czysto lamerskie, ale co mi szkodzi :P
kiedyś oglądałem w TV film, ale nie pamiętam tytułu, a dzisiaj, przy okazji oglądania "Agent Cody Banks", przypomniał mi się...
pokrótce o filmie:
1. młody koleś jedzie na wycieczkę szkolną i przypadkiem zostaje agentem
2. dostaje okularki z rentgenem :P (--...
Hej.
Tak mi chodzi oststatnio po głowie. Film widziałem w TV na pewno przed 2003 rokiem. Opowiada o historii policjanta który wciale sie w rolę kibola i próbuje rozpracować grupę kiboli/faszystów (chyba angielskich), potem jego agresywna natura skłania go do tego żeby został prawdziwym kibolem, żona go wywala, z pracy...
za duzo to nie pamietam ale mysle ze tyle wystarczy a wiec tak w filmie wystepuje postac niejakiego kolesia co ma wyzarty nos przez fete itp wiec ma sztuczny na tym moja pamiec sie konczy (a mieszal chyba na jakims odludziu ale to juz tak za mgla pamietam) prosze o pomoc
jak mozecie pomózcie szukam filmów z rodzaju "armia boga", "Constantine" "Adwokat diabła" jak mozecie podajcie tytuły podobnych filmów
Nie pamiętam tytułu filmu, ale pamiętam trochę co się tam działo. A więc było chyba 4erech przyjaciół. Każdego dnia pływali oni kajakiem. Wkrótce każdy z nich zakochał sie w pewnej dziewczynie. Później ona zaszła w ciążę z którymś, tylko nikt nie wiadomo z kim. Jeden mówi, że z nią spał a nie spał, drugi nie pamięta...
więcejtam gdzie plakaty i ktoś tam oceni czy to jest plakat, czy zwykłe zdjęcie i w razie czego doda to do galerii? wiem że dziwne pytanie, ale odpowiedź sie przyda.
Chodzi o film, z którego pamietamy tylko dwa motywy:
1.Gość obkleja sobie całe mieszkanie folią aluminiową bo boi się pająków (chyba pająków, insektów :)
2.Występuje też postać dziewczyny z kwiatkiem w doniczce,którego bardzo lubiła (koleżance świta taka opcja, że jak ta laska się pokłóciła ze swoim facetem to jedno...
..filmu,który nie tak dawno leciał w telewizji. Jest to thriller o kobiecie wychowanej w domu dziecka, do której dzwoni telefon z wiadomością odnalezienia jej matki. Kobieta poznaje się z matka i zostaje ona nianią dla jej dzieci. Występuje tam też nastoletni chłopiec, który rozgryzie nienormalną matkę. Matka jest...