Elo, szukam podobnego klimatem filmu do Elizabethtown ... nie podawajcie tylko takich nad ktorymi przewaza komedia lub dramat ...
Temat ten dotyczył będzie starszych i nowych filmów. Bardzo stare z lat 1920-1970, stare w tym przypadku mam na myśli filmy z lat 1970-1990, a nowsze od 1990 do 2006. Wpisujcie to co wolicie naprawdę.
Oznaczenia:
BS - filmy bardzo stare
S - filmy stare
N - filmy nowsze
Obok każe możecie wpisać najlepszy rok dla...
Na przełomie sierpnia i września, ja wraz z grupą przyjacioł zorganizowaliśmy pierwszą edycję festiwalu filmowego, który odbył się w miejscowości Żabnica! Przez tydzień oglądaliśmy i ocenialiśmy niezliczone ilości filmów a o to zwycięzcy wraz z nominacjami:
Zwycięscy w poszczególnych kategoriach bedą oznaczenia...
Czy również lubicie filmy Jima Jarmusha? Jeśli tak wyspisujcie swoje ulubione!!! Ja osobiscie jestem fanem jego filmu "Noc na ziemi"!!!
poszukuje filmów o miłości ale o miłosci takiej od pierwszego wejrzenia!! takiej co iskrzy od samego poczatku i przez caly film sie bardzo kochaja i jest happy end:D oczywiscie moze byc tez milosc nieszczesliwa!! ale ogolnie to ma byc film o milosci takiej od pierwszego chociaz nie tylko!! ogolnie dobre filmy o milosci...
więcej
Szukam jednego, jedynego filmu produkcji USA, nakreconego od 1980 do 2006, wykluczajac filmy niezalezne, w ktorym nie ma tzw. resident nigger, czyli osobnika rasy afrykanskiej grajacego role od neutralnej do pozytywnej.
Jeśli ktoś pamięta film w którym chodziło o znikającą Twierdze w której była bestia i rycerza który szukał księżniczki. Gość posiadał taką gwiazdę z wysuwającymi się nożami(Jirit) to się nazywały mniej więcej. To był film fantasy. Wiem że na K ale nie jestem pewien,się zaczynał, proszę o pomoc
Poszukuje filmow w ktorych trzeba duzo myslec, co zdarzy sie dalej w filmie, kto zabija, czy tym podobne rzeczy. Z gory dzieki za odp. :)