Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jesli znacie takie tytuły, które poruszyły nawet największych twardzieli to piszcie.

użytkownik usunięty

...był kiedyś taka bajka, która jeśli dobrze pamiętam, leciała na TVN. Były to krótki trzy, animowane historie z dreszczykiem. Nie łączyły się ze sobą. Każda tworzyła oddzielną opowieśc. Jaki był tego tytuł, dziękuje za pomoc

siemka mozecie mi powiedziec jak sie nazywa ta pioosenka z filmu tokio drift kiedy shawn dostal swoj samochod i wtedy na tej piosence gwizdali czy jakos tak;)) jak wpisuje evil 9 to sie nie znajduje prosze o pomoc i z gory dzieki;]

Waszym zdaniem najstraszniejszy film? Chętnie bym sobie cos takiego obejżała tylko nie wiem który wybrać.

Który film o tej tematyce uważacie za lepszy "Requiem for a dream" czy "Trainspotting"? Jeden w konwencji czarnej komedii, opowiedziany z dużą swobodą i lekkoscią.Drugi ciężki ponury.W jakim stopniu filmy te namawiają do brania a w jakim odstraszają?Głos "wtajemniczonych" bardzo mile widziany:)

Czy widzieliście może "Lady of the Water", ciekawa jestem czy dobry jest ten film. Pytam się bo jestem miłośniczką wcześnieszych filmuw tego reżysera "Szusty zmysł", "Osada"- niebyła zbytnio dobra ale podobała mi się Bryce Dallas Howard jako aktorka ;) - gra ona głuwną rolę w tym filmie jako Lady

szukam filmow w ktorych jest duzo tanca :D kocham taniec i filmy z tancem
proszeeee kazdego kto to przeczyta niech wysili troche mozg i przypomni sobie jakis film o tancu ktory warto obejrzec lub nie warto :P i przy okazji mozna tez napisac w jakim stylu tam tancza ludzie- wiecie towarzyski nowoczesny czy jaki? i...

Zapraszam na mój blog http://forum.filmweb.pl/user/654667/user.html [forum.filmweb.pl/user/6...]

potrzebuje pilnie kilka tytulow filmow gdzie glowna postac jest tzn. femme fatale :)

Niektórzy na swoich blogach mają na zdięciu napisaną jaką informacje jak to się robi ?