...był kiedyś taka bajka, która jeśli dobrze pamiętam, leciała na TVN. Były to krótki trzy, animowane historie z dreszczykiem. Nie łączyły się ze sobą. Każda tworzyła oddzielną opowieśc. Jaki był tego tytuł, dziękuje za pomoc
siemka mozecie mi powiedziec jak sie nazywa ta pioosenka z filmu tokio drift kiedy shawn dostal swoj samochod i wtedy na tej piosence gwizdali czy jakos tak;)) jak wpisuje evil 9 to sie nie znajduje prosze o pomoc i z gory dzieki;]
Waszym zdaniem najstraszniejszy film? Chętnie bym sobie cos takiego obejżała tylko nie wiem który wybrać.
Który film o tej tematyce uważacie za lepszy "Requiem for a dream" czy "Trainspotting"? Jeden w konwencji czarnej komedii, opowiedziany z dużą swobodą i lekkoscią.Drugi ciężki ponury.W jakim stopniu filmy te namawiają do brania a w jakim odstraszają?Głos "wtajemniczonych" bardzo mile widziany:)
Czy widzieliście może "Lady of the Water", ciekawa jestem czy dobry jest ten film. Pytam się bo jestem miłośniczką wcześnieszych filmuw tego reżysera "Szusty zmysł", "Osada"- niebyła zbytnio dobra ale podobała mi się Bryce Dallas Howard jako aktorka ;) - gra ona głuwną rolę w tym filmie jako Lady
szukam filmow w ktorych jest duzo tanca :D kocham taniec i filmy z tancem
proszeeee kazdego kto to przeczyta niech wysili troche mozg i przypomni sobie jakis film o tancu ktory warto obejrzec lub nie warto :P i przy okazji mozna tez napisac w jakim stylu tam tancza ludzie- wiecie towarzyski nowoczesny czy jaki? i...