Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

użytkownik usunięty

...poszukuję filmiku, był to horror o szkole, ktora zostala napadnieta przez porywacze ktorzy byli przebrani w maski( jakies klowny i cos w tym stylu) wszystkie dzieciaki zostaja wywiezione do jaskini i uwiezione tam przez wielki glaz. Znajduja jednak inne przejsce w tej jaskini prze jaka rzeke i uwalnija sie, pozniej...

więcej

Witam
Dosyć dawno temu ( z 15 lat temu) w TVP oglądałem bardzo ciekawy film lecz niestety nie pamiętam za bardzo treści ani tytułu wiec sprawa jest ciężka.
Ale do rzeczy:
-film jest azjatycki (przynajmniej aktorzy)
-jest to historia grupki młodych przyjaciół - chyba samych chłopców w wieku ok. 10 lat. I opowiada...

więcej

Szukam filmu (horror) nakręconego między 83-98 rokiem (ale nie wiem dokładnie), produkcji prawdopodobnie szwedzkiej lub duńskiej, ale na pewno nie USA.
Pewien mężczyzna (właściwie młodzieniec), chce studiować medycynę. Zamierza też dorobić sobie trochę pieniążków. Koledzy załatwiają mu robotę w miejskim zakładzie...

użytkownik usunięty

Witam. Mam prosbe szukam filmu w którym chłopak kocha dziwwczyne (jak zawsze) :) ale ona ginie i on ja ozywia jako robota wkałada jej jakis chip w głowę. Ona ozywa i nazywa sie bibi. Zabija sąsiadke (wredna) piłka od kosza rorwala jej głowe! Świetny film ale nie moge skojazyc tytułu. :( Prosze o pomoc w podaniu tytułu....

więcej

Poszukuje tytulu filmu amerykanskiego sprzed okolo 20 lat, jedyne co wiem to to, ze byl tam piosenkarz country, ktory opowiadal historie amerykanskich osadnikow, pewnie spiewal ale glowy nie dam, bede wdzieczna jesli ktos mialby jakiekolwiek sugestie :)

Witam, mam pytanie jak w tytule postu...widzialem ten film dziesiatki razy i moim zdaniem jest to chyba najpiekniejszy film jaki widzialem, cała ta oprawa, muzyka,klimat,coś niepowtarzalanego...mimo ze widzialem wiele klasyki,ten film ciagle broni u mnie nr 1:)) Czy sa jakieś podobne filmy,choć dorastające prostej...

Jesli znacie takie tytuły, które poruszyły nawet największych twardzieli to piszcie.

Pamiętam jedną z ostatnich scen - główny bohater musi wybrać, w imieniu ludzkości, co chce otrzymać: potężną broń czy szklankę wody. Wybiera wodę.

Z góry dzięki za pomoc :).

Wielbiciele i/lub znawcy tego filmu, pomóżcie! Zaczynam wierzyć, że wpadam w paranoję. Oglądałam ten film w kinie i była w tej wersji scena śmierci Filipa - ojca Aleksandra. Kupiłam "Aleksandra" na DVD dołączonego do Vivy i okazało się, że tej sceny nie ma (może i paru innych, ale tą tylko zapamiętałam, bo była...

możecie dać mi tytuły jakiś filmów na temat II wojny światowej? Chodzi mi o filmy ukazujące wojne, życie w obozie itp.