hej, przeczytałem parę książek tego autora i chciałem się zapytać jakie będa jeszcze ekranizacje jego filmów i kiedy. Wiem ze były: Sahara i Podnieść Titanica. Prosze o odpowiedź
Mam problem. Słyszałam, że ten reżyser nakręcił film o gejach, którzy są na jakiejś wyspie i mówią po łacinie. Jeśli wszystko się zgadza...czy może ktoś mi podać tytuł tego filmu?
Znacie jakieś dobre komedie dla młodzieży typu American Pie, Wieczny Student, Eurotrip, Dziewczyny z drużyny itd.itp. PZDR
jakis czas temu na TVP1, albo w sobote albo w niedziele po godzinie 23 był film, i w tytule tego filmu było imie i nazwisko głownej postaci. Byl to film o dwóch chłopcach, jeden jest chyba karłem, w filmie jest akcja gdzie jeden z przyjaciół żuca piłkę i przez przypadek trafia w głowę mamę tego swojego przyjaciela i...
więcejbede bardzo wdzieczny jesli ktos napisze mi jakies fajne filmiki - horrorki.nie mam co sciagac.czekam.
Akcja dzieje się Witebsku(Ukraina).W mieście i okolicach grasuje seryjny morderca.Sprawę prowadzi młody śledczy,któremu "władza" patrzy na ręce i oczekuje szybkich wyników.Sprawa jest trudna,pojawiają się kolejne ofiary....Film jest chyba produkcji zachodniej.Z góry dziękuje.