Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

oglądaliście Króla Artura, jesteście zafascynowni jego legendom?? Zapraszam do mnie opis filmu i troche legend

Witam. Szukam filmu o gościu który przebrał się w strój cos ala superman wsiada do statku kosmicznego własnej roboty i wyrusza w kosmos po drodze spotyka pierdzące dupy, ląduje na jakiejś planecie wypina się i goni go wielki wacek. Widziałem kiedys ten film z 8 lat temu na jakiejś niemieckiej stacji.Jak ktos wie jaki...

więcej
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Witam...!

Zakładam ten wątek, by zapytać Was o ostanio obejrzane przez Was filmy, które bez dwóch zdań moglibyście polecić wszystkim forumowiczom...

Jeżeli chodzi o mnie to w ostatnim czasie oberzałem dość mało filmów, ale z tego co moglbym polecic, to napewno byłby STRAŻNIK (z Michael Duglasem) A Wy co...

Chciałbym poruszyć pewien bolesny i nieprzyjemny temat. Otóż pewnie nie jednokrotnie spotkaliście się z negatywnymi opiniami dotyczącymi jakiegoś filmu. Wiemy wszyscy doskonale, że nie każdemu dany film musi się spodobać. Dlaczego zatem od razu naskakiwać, wyzywać i mieszać z błotem osobę, która ma odmienne zdanie? Ów...

więcej

witam.
jak nazwać gatunek filmu, który jest przedewszystkim rozważaniem o życiu ok 60%, ok 20% to wątek kryminalny i ok 20% to komedia? Film w dodatku jest z happy endem. Byłaby to komedia kryminalna po prostu gdyby nie ten "życiowy sens". I co z tego zrobić Dramat Komediowy czy Komediodramat Kryminalny? Czy takie...

W tym roku uroczystość rozdania Lwów odbyła się skromnie. Nie poszła im promocja naszego polskiego,rdzennego szarego kina.Idziemy do przodu baardzo małymi kroczkami. 'Małymi' bo filmy polskie cały czas są szarą masą co strasznie rzuca się w oczy i coraz bardziej nudzi.'Idziemy do przodu' bo jednak cos z tego zachodu do...

więcej

Mam do Was wielką prośbę - czy znacie jakieś gazety do których dołączony jest film VCD i cena nie przekracza 10-u zł (kupuje wiele innych gazet;p). Prosze o szybką odpowiedź!

Czy ktoś ogladał ten film?
Na portalu jest bardzo ubogi opis i żadnych komentarzy.
Nie wiem nawet czy film ukazał się w Polsce i czy moża go dostać.
W sieci też jest chyba niedostępny.
Proszę o wypowiedz osób, które widziały lub posiadają ten obraz.