Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Na 99% jestem pewien, że grał tam Jackie Chan. Fabuła przedstawiała się mniej więcej tak:
Otóż był sobie młody chłopak, który wraz z bratem(?) trenował sztuki walki - obaj byli raczej cieniakami. Pewnego dnia zjawił się siwy staruszek-mistrz kungfu, który postanowił ćwiczyć jednego z braci/kumpli. Oczywiście był nim...

więcej

dany film mogą oglądac dzieci? Na filmwebie nie do kazdego filmu jest dodana taka informacja, a jest mi to bardzo potrzebne. Z góry dziekuję.

napiszcie najlepsze komedie jakie znacie z takich których naprawde można sie pośmiać i to bardzo!! moze jakieś nowości ??

Nie sądzicie, ze największą komedią i horrorem zarazem jest to co dzieje sie w polskim parlamencie ??;) Film obfituje w ciekawe, tajemnicze wątki;).....Zapewnia klimat grozy przez cały czas swego trwania, niektóre momenty wzbudzają śmiech, inne płacz, jeszcze kolejne strach i trzymają w napięciu do samego końca(którego...

więcej

Szukam filmu z jackiem chanem, w ktorym walczył z wojownikiem ninja w wysokim pałacu. Kiedyś miałem ten film pod tytułem "komando ninja". Bardzo proszę o tytuł tego filmu

Witam.
Na maturę wybrałem temat: "Motyw ''carpe diem" w literaturze i filmie". Pokaż ,jak funkcjonuje w wybranych dziełach.

Proszę was o sugestie jakie filmy zawierają motyw carpe diem.
Jeżeli znacie jakieś książki to też prosiłbym o podanie.

Serdecznie pozdrawiam.

Witam! Mozecie polecic mi jakies tytuły dotyczace tematyki II wojny swiatowej, hitlera, obozów zagłady itp.? Z gory thx!

użytkownik usunięty

Chciałbym abyście napisali mi jakie filmy powinnienem obejrzeć - takie wasze zestawienie "Top" - co według was zasługuje na miano KULTOWEGO.
Pozdro :)