Witam wszystkich. Chciałbym żebyście ocenili jeden z naszych amatorskich filmików. Niestety nie jesteśmy profesionalistami a kręcone jest to aparatem cyfrowym jednak chcielibyśmy się dowiedziec co o tym sądzicie. Zamieszczan link do tego i innych filmików naszej produkcji. ps. mamy 15...
Czy ktoś wie w którym odcinku "Zagubieni 2" Sawyer i Ana-Lucia najpierw walczą nad rzeką a potem się kochają i na koniec ona mówi do niego "...jak komuś o tym powiesz to cię zabiję..." ??? Dzięki za odpowiedzi.
Witam
Tak mi wlasnie cos sie przypomnialo o pewnym filmie, ktory ogladalem juz bardzo dawno no i niestety nie pamietm jego tytulu. Moze ktos rozpozna ten filmik z mojego skapego opisu, ktory jeszcze troche pozostal mi w pamieci:
Pamietam, ze byl to film s-f o jakis ludziach uwiezionych w jakims innym wymiarze, do...
Coś w stylu "Tajemnicy Brokeback Mountain", "Latter Days", "Eating Out", itp. Jeśli znacie jakieś ciekawe, smutne, zabawne, poruszające, inne, itp, filmy to podajcie jakieś tytuły. Nie podawajcie tytułów wymienionych już przeze mnie filmów oraz twórczości Almodovara, bo już je widziałem :).
czy ktoś wie jak nazywa się piosenka która leci w momencie kiedy tamsin i mona tańczą po grzybkach w jakimś klubie?
Witam. Wprowadzam mlodziez w realia gry Zew Cthulhu, a ze film jest dla nich bardziej strawny niz ksiazki Lovecrafta,mecze ich filmami opisujacymi lata dwudzieste ubieglego stulecia.
Narazie widzieli : Ostatni sprawiedliwy, Nietykalni, Indiana Jones 1-3.
Jesli ktos zna filmy opisujace realia swiata z lat 1905 -...
MUZYKA W TYM FILMIE JEST OBŁĘDNA (JAK ZWYKLE GDY TWORZY JĄ TREVOR JONES ) ....BŁAGAM PRZEŚLIJCIE JAKIEŚ INFO KIEDY BĘDZIE DOSTĘPNY SOUNDTRACK LUB JAKIEŚ LINKI DOTYCZĄCE TEJ MUZY...
MUZYKA W TYM FILMIE JEST OBŁĘDNA (JAK ZWYKLE GDY TWORZY JĄ TREVOR JONES ) ....BŁAGAM PRZEŚLIJCIE JAKIEŚ INFO KIEDY BĘDZIE DOSTĘPNY SOUNDTRACK LUB JAKIEŚ LINKI DOTYCZĄCE TEJ MUZY...
jesli lubicie ( nie musicie oczywiscie byc fanami tego serialu bo moze was zainteresowac ta gra ) ONE TREE HILL zapraszam na forum na ktorym stworzylam gre RPG zwiazana walsnie z tym serialem :) jak by co to pisac u mnie na blogu albo bezposrednio na forum ( moj nick to Lady ) ja pomoge lub wyjasnie pare spraw :)...