Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Poszukuje kilku (kilkunastu, kilkudziesięciu) filmów takich jak w temacie żeby ich fabuła rozgrywała się w np: w więzieniu, były napady na banki, wszystkie takie brudne rzeczy -) narkotyki itp, przemyty, kradierze, bójki, strzelaniny... Dalej chyba pisać już nie muszę bo chyba wszyscy zrozumieli o co mi dokładnie...

Fabula wyglada mniej wiecej tak: kilku kolesi na poczatku cpa, zeby miec odwage i obrabowac bank. w koncu ida nacpani obrabowac bank i dalej nie wiem co sie dzieje. Czy ktos wie jak nazywa sie ten film? Z gory dzieki za pomoc.

Szukam filmów opowiadających o życiu dzieci, młodzieży w slumsach lub innych biednych dzielnicach ( czegoś w stylu "Miasta Boga" ). Z góry dzięki za pomoc :)

szukam filmu o mordercy, ktory zabijajac ofiary, odcina im czesci ciala po czym sklada je w postac Chrystusa na krzyzu. Dochodzenie w tej sprawie prowadzi jeden detektyw, ktory jak sie pozniej okazuje kontaktuje sie z tym morderca(ktory udaje agetna FBI) zna ktos tytul??

cześć ! jak można dodać zwiasun i zdjęcia do danego filmu ??
nie mogę tego u siebie zrobić? czy sąz tym jakieś problemy ? przecieżpodaje się źródło?

Dzięki

hejo;) czy kroś mógłby napisać co było w dzisiejszym odcinku. Ja niestety nie mogłam ogladać a słyszałam ze był super;) PRRRROSZE;) bede bardzo wdźęczna;D

Od dawna na forum każdy narzeka na dosyć monotonne i zarazem durne tematy, nie żebym się z nimi nie zgadzał, ale takie zrzędzenie nic nie da...trzeba się wziąć w garść, a jak każdy cos napisze oryginalnego na tym forum to na pewno coś się ruszy....dlatego postanowiłem rozwinąć temat, który w moim przekonaniu jest...

Piście jakie znacie parodie (pełnometrażowe filmy) i co parodiują! Ja też znam kilka i moge sie podzielić.
1. straszny film (4 części) jest parodią takich filmów jak : krzyk, piła i inne horrory.
2. Piszcz jeśli wiesz co zrobiłem w ostatni piatek trzynastego. parodiuje takie filmy jak: straszny film, krzyk, koszmar z...

więcej

Która częśc Strasznego filmu podobała Wam sie najbardziej???? Mnie osobiście cz.2. Pozatym zapraszam na mojego bloga poświęconego telenowelom!

Jeśli jesteście fanami filmu, to z pewnością oglądaliście "Matrixa" (w końcu to kultowy film ) . Jestem ciekaw która częśc podobała wam się najbardziej łącznie z "Animatrixem" jako część czwartą . Ja uważam , że pierwsza część bije na głowe "dwójkę" i "trójkę" , "Animatrix też jest dobry , ale tylko dla fanów filmu . A...

więcej