Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Kiedzs przecytalem opis i bylo tam cos takiego - akcja toczy sie w kosiele gotyckim chyba w Hiszpani. jaks dziewczynka zostala tam kiedys zamordowana i teraz grupa mlodzch ludzi chce rozwiklac ta zagadke albo jakos podobnie

Witam, poszukuje prawdopodobnie australijskiej wersji tego filmu. Niestety nie moge sobie przypomniec tytulu, chodzi mi po glowie "Nikita" ale nie jestem pewien. Film widzialem jakis czas temu (pol roku) na kanale Kultura (chyba), pozdrawiam.

A wiec pozdrawiam Mleczko hehhee narazie to tylko Ciebie tu znam(dzieki za odp) hehe

Oglądałem ostatnio "THX 1138" i na trafiłem tam na bardzo intrygującą rzecz, a mianowicie na napisy "lecące" z góry na dół, a nie jak we większość filmów z dołu do góry. Stąd właśnie zrodziło się moja chęć poznania filmów, w którym ten zabieg zastosowano, jak i samego pierwowzoru. Tu proszę o pomoc wszystkich biegłych...

więcej

ogladalem juz Fanatyka i American History poleceam super filmy szczegolenie ten drugi :D:D:D

Wpisujcie tu linki fajnych filmików na Smogów, maxiorze, googlach czy czymś takim.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Pomocy Gdy Chce dodac Fote to Tam jest Ze zdjęcie Ma byc Ramowane Czy może Mi któś To WytłuMczyc ??
DZięki z Góry Monieq ;*

Piszę ten temat bo oczywiście chcę się dowiedzieć jaki film w całej historii jest według was najlepszy . Mój typ to "Władca pierścieni : Drużyna pierścienia".

Która część 4-częściowego filmu "Lethal Weapon" podobała Wam się najbardziej. Jak dla mnie 3 część był i najciekawsza i najśmieszniejsza, czego o niej nie było pisane. W gazetach jak tylko 3-jka była puszczana piszą, że jest najmniej zabawna i główny zły bohater jej jest za sztywny oraz nie rzucający się w oczy i...