Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

czy ktos widzial moze jakis film z tego typu bo nie wiem za jaki zabrac sie byle byl fajny :)

Zna ktoś moze jakis horror (oprócz the blair witch project) Nakręcony "Amatorską kamerą" ??:D

Jak czytam opisy filmów to az mnie czasem roznosi bo chialabym obejrzec jakis film natychmiast. Jasne,ze chodzi mi o starsze produkcje, filmweb nie moze robić przeciez za kino hehehe:P:P
A przynajmniej powinny byc tu jakies urywki albo zwiastuny dostepne do obejrzenia. pzdr;]

Jak czytam opis filmu to az mnie roznosi czasem bo chicalabym go obejrzec natychmiast. Jasne, ze rozchodzi mi sie o filmy starszych produkcji, bo przeciez filmweb nie moze robic za kino hehehe:P:P.
No a przynajmniej jakies urywki albo zwiastuny powinny byc udostępniane do obejrzenia:P / pzdr.

Szukam filmu o sportowej tematyce...
Niestety kompletnie się na tym nie znam ;)
Byłabym bardzo wdzięczna za podanie jakiś ewentualnych tytułów...

Moge liczyć na Waszą pomoc?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Czy wg was gry powinny byc przenoszone na ekrany kin?

Prosze was o podanie waszych ulubionych horrorów

moje to
1. Egzorcysta
2. Egzorcysta Początek
3. Resident Evil ALL
4. Piła I , II

Potrzebuję tytułu piosenki która leci na poczatku filmu gdy Matt Buckner (Elijah Wood) jest na lotnisku!! Nigdzie nie mogę tego znalezc :((( Z gory dziekuje i pozdrawiam !! :D

Najlepsze sa filmy o życiu studentów takie jak American Pie lub o uczniach szkół średnich jak To nie jest kolejna komedia dla kretynów. Piszcie o takich jeszcze inych filmach:D