Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Mi kojarzy sie Wiking Eryk :D ale podejrzewam ze jest tego nieco wiecej, moze seriale...

w internecie znalazłem dwie różne wersje filmu "Skok przeez płot": animacje komputerową i kreskówkę, obie z innymi fabułami. W większości polskich kin wyświetlana jest tylko ta pierwsza, a w kilku małych ta druga. Nigdzie w internecie nie mogłem znaleść żadnych powiązań między nimi, jeżeli ktoś pisze o animacji, to...

witam serdecznie mam pytanko kto mi mugl powiedziec gdzie mug bym znalesc wszystkie czesci Howling, The tego filmu i np, jaka mial nazwe film o robocie ktury potem zostal wszczepiony w kogos i ta osoba mordowala odp na nr gg 2323327 bede wdzieczny pozdrawiam

Szukam biografii,fotek,linków do stron aktorki Lucyny Zabawy (m.in. "Trzy dni bez wyroku").Z góry dziękuje

potrzebuje pomocy ;/ z racji że nie lubie horrorów - nie na moje nerwy drastyczne sceny typu wyrywanie flaków no i wiecie (co innego thiller z napięciem ale bez takich scen ;/ ) no a moje koleżanki chca pożyczyć "głosy" i moglibyście napisac jakie tą są sceny takie straszne ;/ żebym nie była zaskoczona ;P lol hehehe z...

więcej

Pozycja obowiązkowa

Zapraszam!!!

elo, zapodajcie jakis podobny, ale dobry film do Elizabethtown. pozdro!

Potrzebuje pomocy. Gdzie można zdobyć jakieś jego filmy?

użytkownik usunięty

O pisarzach lub poetach - biograficznych, opartych na faktach, fikcyjnych, polskich, zagranicznych... Albo też ekranizacji powieści. Jeżeli macie jakieś ciekawe propozycje - piszcie, będę bardzo wdzięczna.

Wie ktoś może jaki utwór leci gdy zaczyna się program "Wideoteka dorosłego człowieka" bo ojciec nie wie i męczy mnie żebym mu to znalazł:/