w kazdy pn, sr, pt i nd o 20.05 leci program pt" Pod gradobiciem pytan"
Prowadzacym jest mgr.Andrzej Strzelba, ktory zaprasza do swojego Talk-Show-u najbardziej znane znakomitosci polskiej jak i zagranicznej estrady.. W jego programie wystapili juz m.in. Zbigniew Wudecki(nie mylic z Wodeckim), Kaya, Andrzej Skawinski....
Szukam pewnego filmu ale nie mam pojęcia kto w nim grał, ani jak sie nazywał. Widziałem ten film dość dawno, a z chęcie obejrzałbym ponownie. Mianowicie chodzi o film gdzie bohater/bohaterowie...pokazuja ze nie boja sie smierci czy cos w tym stylu. Jest scena z przebiegnięciem przez autostrade czy biegiem przez las z...
więcejJakie znacie filmy o lodziach podwodnych (U-571, Polowanie na czerwony pazdziernik, Karmazynowy przyplyw, K- 19 juz znam)??
Które filmy uważacie za najsmutniejsze? Których bohaterów z nich wam było szkoda najbardziej? Ja osobiście obstawiam następujące tragiczne ich zakończenia:
"Deer Hunter (1978)" - Nick
"Terminator (1984/1991)" - Kyle/Terminator
"Cliffhanger (1993)" - Frank
"The Maker (1997)" - Walter
A teraz jak macie jakieś na...
Słuchajcie poszukuje utworu który był w trailerze do SIN CITY, na OST go nie było, potem jeszcze ten utwór usłyszałem w Transporterze 2. Zna ktoś wykonawce i tytuł?