Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

przepraszam, że trochę nie na temat ale bardzo pilnie poszukuję pewnego wiersza a znam tylko jego jeden wers:
'jakże odróżnić taniec od tańczących'

ostatnio cytowali go w dwóch filmach ale nie zdążyłam zanotować, poza tym chciałabym poznac cały i moze autora. Byłabym wdzieczna za pomoc.

Juz raz pytałam, ale znów spróbuję.

Szukam pewnej bajki. Była ona o księciu, którego macocha zamieniła w żabę. Potem w czasach współczesnych był detektywem, miał różowy samochód i wraz z jakąś babką poszukiwał złodziei wiekich budynków. Mieli oni maszynkę która zmniejszali np Big Bena i kradli go potem. Była tam...

chciałabym odkupić od kogoś Kronike Filmu :)
oto moje gg: 444892

Temat dotyczący pana Stanley'a i jego działalności.
Wyrażanie opinii.
(Optional interpretation of theme)
(not censored)

Witam! mam nadzieje, że bedziecie potrafili mi pomoc.. a mianowicie szukam filmów o obozach zagłady, najbardziej intersowałyby mnie filmy fabularne a nie dokumentalne.. z gory dziekuje i pozdrawiam

na początku filmu umiera matka około dwudziestoletniej dziewczyny. Zostawia jej kasetę na której wyznaje, że dawno temu miała romans z dwoma facetami, jeden z nich jest jej ojcem, ale nie wie który. Dziewczyna odnajduje obu i później przeżywają kilka przygód. Na koniec robi test dna, ale nie ma odwagi sprawdzić, który...

więcej

Na początek debiut w głównej roli, ponieważ nie był to jego pierwszy film... "Edward nożycoręki". Mnie ten film zachwycił już jako małą dziewczynkę, mimo że nie rozumiałam do końca wszystkich metaforycznych przedstawień. Oglądałam go od tamtej pory wielokrotnie i za każdym razem odkrywam cos nowego. Co wy o tym...

Najlepsze filmy ze sportowymi samochodami i ostrą jazdą ?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem

Jestem no-wy, czy ktoś z Was do-ił kro-wy?

------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ -