Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Jest to stary film z gatunku płaszcza i szpady z 1940 w reżyserii Michaela Curtiza opowiadający o jednym z kaperskich kapitanów floty angielskiej królowej Elżbiety, który zakochuje się w siostrzenicy Hiszpańskiego ambasadora. Fabuła mało skomplikowana ale film naprawdę dobry. Od ponad roku poluję na niego i nic, nawet...

więcej

co to za gatunek filmu troma, moze mi ktos wytlumaczyc.
podajcie jakies dobre filmy z tego gatunku//////..

jakies stare seriale co lecialy na polsacie typu druzyna A, macgyver? warto powspominac

Zmiencie Typ filmu JKA ROZPĘTAŁEM II WOJNE ŚWIATOWĄ z mini serial na Kinowy, ponieważ to że jest on podzielony na 3 części to nie znaczy że to jest serial (kiedyś w kinie ten film leciał w całośći)

kto mi podpowie z jakiego filmu to cytat? to szalenie ważne
"Miłość to jest kupa gówna,
A ja jestem kogutem ,który na niej stoi i pieje."

Pamiętam że ten film był emitowany jakieś 2 lata temu na kanale "Ale Kino" niestety od tamtej pory nie udało mi się go przyczaić, niema go też w wypożyczalniach ;(.. pomóżcie mi wyczaić ten film.

Może ktoś wie czy polski serial z 1969 roku "Do przerwy 0:1" to jest ten sam film co pełnometrażowy obraz "Paragon gola", tylko podzielony na odcinki ? Bo obsada jest ta sama, fabuła w zasadzie podobna. Nie jestem pewien, może te filmy jednak się czymś zasadniczo różnią ? Kto wie coś na ten temat ?

Witam , ciągle chodzi mi po głowie film którego tytułu nie znam ... proszę o pomoc.

Facet siedzi cały film na komisariacie i zeznaje. Wymyśla jakieś historyjki a nazwy i imiona bierze z ulotek i kartek wiszących w pokoju. Zostaje wypuszczony i dopiero wtedy policjant zdaje sobie sprawę , że tamten to wymyślił ale...

więcej

Dzięki wszystkim za pomoc :) Wielkie dzięki Dastro za miłe słowa i wiarę we mnie :D Sam w siebie nie wierzę, ale mam nadzieję, że Wasze propozycje mi pomogą :) Jeszcze raz wielkie dzięki!

użytkownik usunięty

Ponieważ jestem fanką Tomb Raidera, jak i główej bohaterki Lary Croft, założyłam nowy temat. Prowadzę bloga o TR, serdecznie wszystkich zapraszam http://tomb-raider.blog.onet.pl [tomb-raider.blog.onet.p...]