Od najnowszych
  • Od najnowszych
  • Od najlepszych

Nurtuje mnie jedno pytanie po obejrzeniu drugiej części piratów z karaibów.Chodzi mi o końcową scene filmu kiedy Elizabeth całuje Jacka a chwile potem Jack ma reke przukutą do statku(dosłownie na sekunde odwróciłem wzrok i nie wiem kto kogo).Czy to Elizabeth przykuła Jacka czy zrobił to on sam?

oglądałam kilka lat temu film, który mnie zachwycił. powstał gdzieś tak w latach 50-80 (wiem, że mało precyzyjnie... najprawdopodobniej w 60-tych). niby western, bo rzecz działa się w ameryce, ale nie do końca. akcja podczas wojny secesyjnej. na uboczu żyje liczna rodzina - ojciec i jego dorosłe już dzieci. rząd...

szukam filmów o miłości "na odległość" która przezycięzyła odległość..o miłości ktorej towarzyszyła wielka tęsknota...z góry dzię€ę za odp:))

pytanie - wysłałam kilkanaście opisów, informacji o filmach, etc; i nadal ich nie ma. (zrobiłam to z 2 miesiące temu). pytam administratora, dlaczego nie ma moich wiadomości i cisza. tym sposobem nigdy nie zdobędę ani jednego punktu. Wy też tak macie?

Kto nie lubi kompromitująco słabyck komedii typu ''American Pie" niech sie wpisze:)

Szukam filmu. Ten film jest o dzieciach ze szkoły, które wyruszyły na wycieczke szkolną i w czasie jazdy autokarem dzieci zostały uśpione i przeniesione na małą wyspę na której musiały walczyć o swoje życie. Dzieci dostały plecaki z pożywieniem na 2 dni i broń którą musiał zabijać kolegów z klasy lub się przed nimi...

więcej

jaki jest Wasz ulubiony horror ? jaki polecacie ?

Coraz czesciej slyszy sie o morderstwach wzorowanych na tych z filmow. Coraz czesciej wine za masakry w szkolach zawla sie na (obok gier) filmy oraz ich tworcow.
Mowi sie o odpowiedzialnosci, do jakiej nalezy pociagnac filmowcow. Trabi sie o negatywnych wzorcach, o brutalnosci, erotyce bijacej z ekranow.
Nie tylko...

więcej

Hejka. Bardzo proszę, jeśli ktoś wie co to za film..... komedia, dwaj murzyni przebierają się za blondynki-bliźniaczki... Może zna ktoś tytuł? Dzięki :-)

znacie może jakieś dramaty przy, których na prawde można się poryczeć? najlepiej żeby nie były to amerykańskie filmy ;)